BIYIK, “SEÇİME HAZIRIZ”

Siyaset 09.05.2018 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BIYIK, “SEÇİME HAZIRIZ”

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Bıyık, her zaman seçim yapılacakmış gibi çalıştıklarını ve bunun karşılığını da gördüklerini söyledi.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı Başkanı Muzaffer Bıyıkve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. SKM Başkanı Feramuz Sağlam, Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Program Sorumlusu Menaf Yorgun ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır’a açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim öncesi oluşturulan SKM’nin çalışmalarına hız verdiğini söyleyerek, her zaman seçim yapılacakmış gibi çalıştıklarını ve bunun karşılığını da gördüklerini aktardı. “700 ÜYE YAPARAK REKOR KIRDIK” Geçtiğimiz Pazartesi günü Kaymakam Ömer Karaman’ı, daha sonra ise Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladıklarını duyuran Başkan Bıyık, du. Siyasi partilerin temsilcileri ile birlikte basın mensuplarını da ziyaret ettikten sonra akabinde esnaf ziyaretlerine başlayacaklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, her mahallede üye stantları kurduklarını söyleyerek, “Nisan ayında 700 kişiyi partimize üye yaptık, bu güne kadar görülmemiş bir rekordur. Vatandaşın Ak Parti’ye olan ilgisi bizi mutlu ederken, daha çok çalışmamız için bizleri şevk edecek unsurların en başında geliyor. Mahallelerimizin tamamında kurduğumuz SKM Ofisleri ile her vatandaşa ulaşıp sıkmadık el bırakmayacağız.” Dedi. “BELEDİYE İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ” Belediye ile de sürekli olarak istişarelerde bulunacaklarını da kaydeden Muzaffer Bıyık, “Sürekli olarak fikir alışverişi içerisinde olacağız, ramazan ayının gelmesiyle birlikte yoğunlaşan programlarda daha fazla çalışarak, partimizin 1 Kasım seçimlerinde aldığı oyların üzerine en az yüzde 5 koyacağız ve bunu da başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu. “DARICA’YA POLİS KADROSU GELİYOR” Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyetindeki polis kadrosunun sayı olarak eksik olduğunu bildiklerini ve bu nedenle de uzun zamandan bu yana konuyu Emniyet Genel Müdürlüğü’nde dile getirdiklerini hatırlatarak, “Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ile birlikte Emniyet Genel Müdürü Erhan Gülveren’le karşılıklı olarak görüşerek bu sorunumuzu dile getirdik. Kendisi de uzun görüşmemizin ardından Darıca’ya bu ay içerisinde 40 -50 polis memurunun atamasının yapılacağının müjdesini verdi” dedi.
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Bıyık, her zaman seçim yapılacakmış gibi çalıştıklarını ve bunun karşılığını da gördüklerini söyledi.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı Başkanı Muzaffer Bıyıkve yönetimi gazetemizi ziyaret etti. SKM Başkanı Feramuz Sağlam, Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Program Sorumlusu Menaf Yorgun ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır’a açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim öncesi oluşturulan SKM’nin çalışmalarına hız verdiğini söyleyerek, her zaman seçim yapılacakmış gibi çalıştıklarını ve bunun karşılığını da gördüklerini aktardı.

“700 ÜYE YAPARAK REKOR KIRDIK”

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kaymakam Ömer Karaman’ı, daha sonra ise Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladıklarını duyuran Başkan Bıyık,

du. Siyasi partilerin temsilcileri ile birlikte basın mensuplarını da ziyaret ettikten sonra akabinde esnaf ziyaretlerine başlayacaklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, her mahallede üye stantları kurduklarını söyleyerek, “Nisan ayında 700 kişiyi partimize üye yaptık, bu güne kadar görülmemiş bir rekordur. Vatandaşın Ak Parti’ye olan ilgisi bizi mutlu ederken, daha çok çalışmamız için bizleri şevk edecek unsurların en başında geliyor. Mahallelerimizin tamamında kurduğumuz SKM Ofisleri ile her vatandaşa ulaşıp sıkmadık el bırakmayacağız.” Dedi.

“BELEDİYE İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ”

Belediye ile de sürekli olarak istişarelerde bulunacaklarını da kaydeden Muzaffer Bıyık, “Sürekli olarak fikir alışverişi içerisinde olacağız, ramazan ayının gelmesiyle birlikte yoğunlaşan programlarda daha fazla çalışarak, partimizin 1 Kasım seçimlerinde aldığı oyların üzerine en az yüzde 5 koyacağız ve bunu da başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu.

“DARICA’YA POLİS KADROSU GELİYOR”

Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyetindeki polis kadrosunun sayı olarak eksik olduğunu bildiklerini ve bu nedenle de uzun zamandan bu yana konuyu Emniyet Genel Müdürlüğü’nde dile getirdiklerini hatırlatarak, “Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Cemil Yaman ile birlikte Emniyet Genel Müdürü Erhan Gülveren’le karşılıklı olarak görüşerek bu sorunumuzu dile getirdik. Kendisi de uzun görüşmemizin ardından Darıca’ya bu ay içerisinde 40 -50 polis memurunun atamasının yapılacağının müjdesini verdi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.