BIYIK’TAN AYGÜN’E ZİYARET!

Darıca 13.12.2016 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BIYIK’TAN AYGÜN’E ZİYARET!

Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Darıca ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette MHP Darıca İlçe başkanı Adem Emre Aygün ve Yönetimi, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz, Bıyık ve yönetimine ev sahipliği yaptı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’ü ziyareti esnasında dosthane ve sıcak bir ortamın oluşurken, Bıyık günün anısına Adem Emre Aygün'e çiçek takdim ederek gündeme dair sohbet ettiler. İkili, İstanbul’daki hain patlama, meclise sunulan anayasa değişikliği tasarısı ve yerel gündeme ilişkin değerlendirme de bulundular. AYGÜN, BIYIK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün de ziyaretten duyduğu büyük memnuniyeti dile getirerek, Muzaffer Bıyık ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür etti. Aygün, MHP olarak her zaman halkın yanında olduklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Başkan ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdılar. MHP’nin ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Milli Hassasiyeti ortadadır. Genel Başkanımızın aldığı her kararın yanındayız. Halkımız Anayasanın değişmesini istiyorsa o Anayasa değişecek demektir. İnşallah en kısa sürede bizde AK Parti Darıca İlçe Yönetimine bir ziyaret gerçekleştireceğiz” dedi. AYGÜN, “TERÖR BİRİNCİ GÜNDEMDİ” İki ilçe Başkanı Bıyık ve Aygün, özellikle Türkiye’nin teröre bağlı olarak yaşadığı üzüntülü dönemlerin sonunda terör sorununun mutlaka çözüleceği hain saldırılarla, patlamalarla Türkiye’yi zayıflatmak gibi bir amacın gerçekleşmeyeceği yönünde fikir birliğinde bulundular. Aygün konuşmasını şöyle sürdürdü; “Türk milleti tarihi boyunca birçok sıkıntılı badireler atlatmıştır. Silahsız, katıksız şekilde birçok işgal devletine karşı kurtuluş mücadelesi vermiş ve başarı ile ülkesini ayakta tutmuştur. Bugün bir çapulcu grubunun hain bombalı saldırılarıyla ülkeyi teslim edeceğimizi sanıyorlarsa aldanıyorlar.” Dedi. BIYIK, “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ” Bıyık, “Terör bir partiye, bir ülkeye değil, insanlığa yapılan suçtur. Bu saldırıları gerçekleştirenler mutlaka bir gün hesap verecektir. Terörsüz, huzurlu bir ülke mutlaka yakın zaman içerisinde gerçekleşecektir. Gerek terör gerek ekonomi gerekse bölgemiz yerel hareketleri ile ilgili olarak muhalefet partilerimize sık sık ziyaretlerde bulunmaya devam edeceğiz. Bir olmaya, birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Birlikteliğimiz karşısında en kuvvetli düşman dahi ülkemiz üzerindeki oyunlarını boşa çıkaracaktır.” Dedi. REFERANDUM DA HALK “EVET” DİYECEKTİR Yeni Anayasaya MHP’nin destek vermesinden dolayı da AK Parti olarak memnuniyet duyduklarını dile getiren Bıyık, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti ve MHP anlaşarak yeni Anayasa Metnini meclise sundular. Biz AK Parti olarak her zaman mevcut Anayasanın yetersiz olduğunu ve Darbe Anayasası olduğunu değiştirilmesi gerektiğini vurguladık. Anayasamız MHP’nin desteği ile de İnşallah değişecek, Referandumda halkımız yeni Anayasaya Evet diyecektir. Biz MHP’nin halktan yana aldığı bu tavırdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” Dedi
Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Darıca ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette MHP Darıca İlçe başkanı Adem Emre Aygün ve Yönetimi, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz, Bıyık ve yönetimine ev sahipliği yaptı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’ü ziyareti esnasında dosthane ve sıcak bir ortamın oluşurken, Bıyık günün anısına Adem Emre Aygün'e çiçek takdim ederek gündeme dair sohbet ettiler. İkili, İstanbul’daki hain patlama, meclise sunulan anayasa değişikliği tasarısı ve yerel gündeme ilişkin değerlendirme de bulundular.

AYGÜN, BIYIK VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün de ziyaretten duyduğu büyük memnuniyeti dile getirerek, Muzaffer Bıyık ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür etti. Aygün, MHP olarak her zaman halkın yanında olduklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Başkan ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizi onurlandırdılar. MHP’nin ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Milli Hassasiyeti ortadadır. Genel Başkanımızın aldığı her kararın yanındayız. Halkımız Anayasanın değişmesini istiyorsa o Anayasa değişecek demektir. İnşallah en kısa sürede bizde AK Parti Darıca İlçe Yönetimine bir ziyaret gerçekleştireceğiz” dedi.

AYGÜN, “TERÖR BİRİNCİ GÜNDEMDİ”

İki ilçe Başkanı Bıyık ve Aygün, özellikle Türkiye’nin teröre bağlı olarak yaşadığı üzüntülü dönemlerin sonunda terör sorununun mutlaka çözüleceği hain saldırılarla, patlamalarla Türkiye’yi zayıflatmak gibi bir amacın gerçekleşmeyeceği yönünde fikir birliğinde bulundular. Aygün konuşmasını şöyle sürdürdü; “Türk milleti tarihi boyunca birçok sıkıntılı badireler atlatmıştır. Silahsız, katıksız şekilde birçok işgal devletine karşı kurtuluş mücadelesi vermiş ve başarı ile ülkesini ayakta tutmuştur. Bugün bir çapulcu grubunun hain bombalı saldırılarıyla ülkeyi teslim edeceğimizi sanıyorlarsa aldanıyorlar.” Dedi.

BIYIK, “BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Bıyık, “Terör bir partiye, bir ülkeye değil, insanlığa yapılan suçtur. Bu saldırıları gerçekleştirenler mutlaka bir gün hesap verecektir. Terörsüz, huzurlu bir ülke mutlaka yakın zaman içerisinde gerçekleşecektir. Gerek terör gerek ekonomi gerekse bölgemiz yerel hareketleri ile ilgili olarak muhalefet partilerimize sık sık ziyaretlerde bulunmaya devam edeceğiz. Bir olmaya, birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Birlikteliğimiz karşısında en kuvvetli düşman dahi ülkemiz üzerindeki oyunlarını boşa çıkaracaktır.” Dedi.

REFERANDUM DA HALK “EVET” DİYECEKTİR

Yeni Anayasaya MHP’nin destek vermesinden dolayı da AK Parti olarak memnuniyet duyduklarını dile getiren Bıyık, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti ve MHP anlaşarak yeni Anayasa Metnini meclise sundular. Biz AK Parti olarak her zaman mevcut Anayasanın yetersiz olduğunu ve Darbe Anayasası olduğunu değiştirilmesi gerektiğini vurguladık. Anayasamız MHP’nin desteği ile de İnşallah değişecek, Referandumda halkımız yeni Anayasaya Evet diyecektir. Biz MHP’nin halktan yana aldığı bu tavırdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.