19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BIYIK; TÜRKİYE KAZANDI

Darıca 17.04.2017 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BIYIK; TÜRKİYE KAZANDI

  Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık açıklama yaptı. Bıyık, “Biz süreç içerisinde belirlediğimiz hedefe ulaşamadık. Bunun muhasebesini şüphesiz ki kendi içimizde yapacağız. Ancak ülke genelinde %51 oy bandı ile kazanan Türkiye olmuştur” dedi. DARICA’DA BEKLEDİĞİMİZ HEDEFE ULAŞAMADIK Bıyık, “Neticeye ulaştık. Yeni sistemle birlikte ülkemiz daha güzel günlere ulaşacaktır. Beklediğimiz sonuç olmasa da bu sistem vatandaşımızın desteği ile geçti” dedi. Darıca için belirlenen hedefe ulaşamadıklarını fakat ülke genelindeki oy oranına kıyasla %57’nin iyi bir oy olduğunu söyleyen Bıyık, “Biz süreç içerisinde belirlediğimiz hedefe ulaşamadık. Bunun muhasebesini şüphesiz ki kendi içimizde yapacağız. Bu süreçte kapı kapı gezdik. Demek ki daha iyi anlatmalıydık. Bu anlamda gerekli analizi kendi içimizde yapacağız. Fakat ülke genelinde %51 oy bandı varken, Kocaeli’nin en büyük ilçelerinden olan Darıca’da %57 sonuç çıkması da iyi bir rakam. Ben bu anlamda Darıcalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık açıklama yaptı. Bıyık, “Biz süreç içerisinde belirlediğimiz hedefe ulaşamadık. Bunun muhasebesini şüphesiz ki kendi içimizde yapacağız. Ancak ülke genelinde %51 oy bandı ile kazanan Türkiye olmuştur” dedi.

DARICA’DA BEKLEDİĞİMİZ HEDEFE ULAŞAMADIK

Bıyık, “Neticeye ulaştık. Yeni sistemle birlikte ülkemiz daha güzel günlere ulaşacaktır. Beklediğimiz sonuç olmasa da bu sistem vatandaşımızın desteği ile geçti” dedi. Darıca için belirlenen hedefe ulaşamadıklarını fakat ülke genelindeki oy oranına kıyasla %57’nin iyi bir oy olduğunu söyleyen Bıyık, “Biz süreç içerisinde belirlediğimiz hedefe ulaşamadık. Bunun muhasebesini şüphesiz ki kendi içimizde yapacağız. Bu süreçte kapı kapı gezdik. Demek ki daha iyi anlatmalıydık. Bu anlamda gerekli analizi kendi içimizde yapacağız. Fakat ülke genelinde %51 oy bandı varken, Kocaeli’nin en büyük ilçelerinden olan Darıca’da %57 sonuç çıkması da iyi bir rakam. Ben bu anlamda Darıcalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.