BABA CEZAEVİNDE, OĞLU MEZARDA

Darıca 09.11.2016 - 08:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BABA CEZAEVİNDE, OĞLU MEZARDA

Darıca'da annesine sandalye ile saldırdıktan sonra onu durdurmaya çalışan babasının silahının patlaması sonucu hayatını kaybeden şizofren şahıs ölümüyle ilgili baba tutuklanarak cezaevine gönderilirken oğlunun ise dün cenaze töreni oldu. BİRİ MEZARA BİRİ HAPİSE Önceki gün akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bulunan bir evde gerçekleşen olayda şizofreni hastası olan Hasan B. (39) annesine sandalye ile saldırmıştı, bunu gören emekli bekçi Ahmet B. (64), oğlunu durdurmak isterken boğuşma çıkmıştı. Çıkan boğuşma sırasında silah patlaması sonucunda Hasan B. çenesinden vurulup hayatını kaybetmişti. Yaşanan olay sonrasında şizofreni hastası şahsın babası gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Ahmet B. dün emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen baba adliyede vermiş olduğu ifadenin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilirken oğlunun ise cenaze töreni gerçekleşti.     YAKINLARI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI Hasan B.’nin cenaze töreni dün İkindi namazını müteakiben Darıca’da bulunan Uluçınar Camii’nde kılındı. Cenazeye Hasan B.’nin yakınları ve komşuları gelirken, yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Hayatını kaybeden Hasan B.’nin cenazesi Gebze Balçık köyü mezarlığında toprağa verildi.  

Darıca'da annesine sandalye ile saldırdıktan sonra onu durdurmaya çalışan babasının silahının patlaması sonucu hayatını kaybeden şizofren şahıs ölümüyle ilgili baba tutuklanarak cezaevine gönderilirken oğlunun ise dün cenaze töreni oldu.

BİRİ MEZARA BİRİ HAPİSE

Önceki gün akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Yunus Emre Caddesi'nde bulunan bir evde gerçekleşen olayda şizofreni hastası olan Hasan B. (39) annesine sandalye ile saldırmıştı, bunu gören emekli bekçi Ahmet B. (64), oğlunu durdurmak isterken boğuşma çıkmıştı. Çıkan boğuşma sırasında silah patlaması sonucunda Hasan B. çenesinden vurulup hayatını kaybetmişti. Yaşanan olay sonrasında şizofreni hastası şahsın babası gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Ahmet B. dün emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi. Adliyeye sevk edilen baba adliyede vermiş olduğu ifadenin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilirken oğlunun ise cenaze töreni gerçekleşti.

 

 

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Hasan B.’nin cenaze töreni dün İkindi namazını müteakiben Darıca’da bulunan Uluçınar Camii’nde kılındı. Cenazeye Hasan B.’nin yakınları ve komşuları gelirken, yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Hayatını kaybeden Hasan B.’nin cenazesi Gebze Balçık köyü mezarlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.