BABA ÖLDÜ! KIZI SON ANDA KURTARILDI

Darıca 26.01.2016 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BABA ÖLDÜ! KIZI SON ANDA KURTARILDI

Darıca'da sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlenen 52 yaşındaki Mehmet Taşdelen hayatını kaybederken, 17 yaşındaki kızı Damla Taşdelen erkek kardeşinin eve gelmesiyle birlikte son anda kurtarılarak tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Darıca Sırasöğütler Mahallesi 1423 Sokak No: 9/2 adresindeki evinde ısınmak için soba yakan Mehmet Taşdelen, daha sonra kızı Damla ile birlikte uykuya daldı. Bu sırada, saat 22.30 sıralarında işyerinden eve dönerek kapıyı açan evin  16 yaşındaki küçük oğlu Taşkın Taşdelen, babası ve ablasını baygın halde bularak 112 Acil Servis’e haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, baba Mehmet Taşdelen’in soba zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybettiği, Damla Taşdelen’in ise hayatta olduğunu tespit ederek gerekli müdahelede bulundular. Sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Mehmet Taşdelen’in cansız bedeni Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna  kaldırılırken, kızı Damla Taşdelen’in ise önce aynı hastanenin acil servisine, daha sonra da İstanbul’da başka bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.
Darıca'da sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlenen 52 yaşındaki Mehmet Taşdelen hayatını kaybederken, 17 yaşındaki kızı Damla Taşdelen erkek kardeşinin eve gelmesiyle birlikte son anda kurtarılarak tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Darıca Sırasöğütler Mahallesi 1423 Sokak No: 9/2 adresindeki evinde ısınmak için soba yakan Mehmet Taşdelen, daha sonra kızı Damla ile birlikte uykuya daldı.

Bu sırada, saat 22.30 sıralarında işyerinden eve dönerek kapıyı açan evin  16 yaşındaki küçük oğlu Taşkın Taşdelen, babası ve ablasını baygın halde bularak 112 Acil Servis’e haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, baba Mehmet Taşdelen’in soba zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybettiği, Damla Taşdelen’in ise hayatta olduğunu tespit ederek gerekli müdahelede bulundular.

Sobadan çıkan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Mehmet Taşdelen’in cansız bedeni Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna  kaldırılırken, kızı Damla Taşdelen’in ise önce aynı hastanenin acil servisine, daha sonra da İstanbul’da başka bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.