19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BABAESKİSPOR-GEBZESPOR...CANLI

Spor 06.12.2015 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BABAESKİSPOR-GEBZESPOR...CANLI

Gebzespor zorlu Babaeskispor deplasmanında galibiyet arıyor...Maçın en detaylı anları fotoğraflarla sitemizden takip edebilirsiniz...

    Babaeski'de güzel güneşli bir hava var...Ancak zemin aynı güzellikte değil. Saha zemini sahada mücadele edecek futbolcular açısından olumsuz bir etken olacağa benziyor...   Maçı izlemek üzere Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır eşi Serap Çakır, Gebzesporlu Yöneticiler. ve destek vermek üzere 40 kişilik bir taraftar grubu stata yerini aldı.     Maçın başlamasına henüz 15 dakika var...son hazırlıklar sürüyor... Takımlara sahada..seronomi yapılıyor...Maç başlamak üzere... MAÇ BAŞLADI Dakika 1: Karşılaşmaya evsahibi Babaeskispor başladı... Dakika 2: İlk atak Babaeskispor ile geldi. Ancak kademede bekleyen Özkan Yılmaz pozisyonun tehlikeli olmasına izin vermedi. Dakika 3: Güven bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak ofsayt gerekçesi ile pozisyon sona erdi. Dakika 11:Güven'in pasında Ercan topla buluştu. Erdi ile devam eden pozisyon gol olmak üzereydi..Ancak kaleci son anda kornere çeldi...Kornerden gelen top savunma ile uzaklaştırıldı. Dakika 13: orner sonrası Babeski kontra çıktı. Sağ kanattan gelen top ile buluşan Gökhan kaleye gönderdiği topu zorlukla kaleci kontrol etmek istedi ama başarılı olamadı. Erdi topu kafayla kornere çeldi. Kornerden gelen top tehlike yaratmadı. Dakika 14: Güven'in pası ile ceza sahası içinde buluşan rcan topu ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesi ile geçerli olmadı. Dakika 17: Erdi'nin frikik vuruşu etkisiz kaldı Dakika 20: Babaeskispor ceza sahası dışından bir şut denedi ancak kalenin çok üstünden dışarı çıktı Dakika 26: Ercan estetik vuruşlarından bir yenisini bu kez ceza sahası çizgisi üzerinde denedi. Ancak bu kez kaleyi bulamadı. Dakika 30: Güven'in ceza sahası dışından sert şutu kalecide kaldı. GOOOOLLLLLLLLLLLLL Dakika 34: Güven ceza sahasının sol tarafından kaleye doğru hızlı bir giriş yaptı. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ve penaltı.. topun başında Ali Katırcı var ve atışı ağlarla buluştu Gebzespoor 1-0 önde... Dakika 43. Ceza sahası içine yapılan ortaya Recep Serkan ayak koyamadı ve kendisi de bu topu ağlara gönderememenin şaşkınlığı içinde... GOOOOOOLLLLLLLLL Dakika 45: Ercan ilk yarının bitmesine anlar kala ceza sahası içinde buluştuğu topla kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin bacakları arasından topu ağlarla buluşturmayı başardı. Karşılaşmada ilk yarı sona erdi. Gebzespor 2-0 Babaeskispor   İKİNCİ YARI BAŞLADI Dakika 46: Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz Gebzespor başladı GOOOOLLLLLLLLLLLLLL Dakika 50: Gebzespor sağ kanattan gelen serbest atışa yükselerek sert bir kafa vuruşu yapan Nizamettin ile 3-0 öne geçti. Dakika 68: Maçta Babaeskispor futbolcusu sakatlandı. Tedavisi oyun sahası içinde sürüyor. Maç tekrar başladı. Karşılaşma temsilcimiz Gebzespor'un 3-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı....
Gebzespor zorlu Babaeskispor deplasmanında galibiyet arıyor...Maçın en detaylı anları fotoğraflarla sitemizden takip edebilirsiniz...

 

 

Babaeski'de güzel güneşli bir hava var...Ancak zemin aynı güzellikte değil. Saha zemini sahada mücadele edecek futbolcular açısından olumsuz bir etken olacağa benziyor...

 

Maçı izlemek üzere Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır eşi Serap Çakır, Gebzesporlu Yöneticiler. ve destek vermek üzere 40 kişilik bir taraftar grubu stata yerini aldı.

 

 

Maçın başlamasına henüz 15 dakika var...son hazırlıklar sürüyor...

Takımlara sahada..seronomi yapılıyor...Maç başlamak üzere...

MAÇ BAŞLADI

Dakika 1: Karşılaşmaya evsahibi Babaeskispor başladı...

Dakika 2: İlk atak Babaeskispor ile geldi. Ancak kademede bekleyen Özkan Yılmaz pozisyonun tehlikeli olmasına izin vermedi.

Dakika 3: Güven bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak ofsayt gerekçesi ile pozisyon sona erdi.

Dakika 11:Güven'in pasında Ercan topla buluştu. Erdi ile devam eden pozisyon gol olmak üzereydi..Ancak kaleci son anda kornere çeldi...Kornerden gelen top savunma ile uzaklaştırıldı.

Dakika 13: orner sonrası Babeski kontra çıktı. Sağ kanattan gelen top ile buluşan Gökhan kaleye gönderdiği topu zorlukla kaleci kontrol etmek istedi ama başarılı olamadı. Erdi topu kafayla kornere çeldi. Kornerden gelen top tehlike yaratmadı.

Dakika 14: Güven'in pası ile ceza sahası içinde buluşan rcan topu ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesi ile geçerli olmadı.

Dakika 17: Erdi'nin frikik vuruşu etkisiz kaldı

Dakika 20: Babaeskispor ceza sahası dışından bir şut denedi ancak kalenin çok üstünden dışarı çıktı

Dakika 26: Ercan estetik vuruşlarından bir yenisini bu kez ceza sahası çizgisi üzerinde denedi. Ancak bu kez kaleyi bulamadı.

Dakika 30: Güven'in ceza sahası dışından sert şutu kalecide kaldı.

GOOOOLLLLLLLLLLLLL

Dakika 34: Güven ceza sahasının sol tarafından kaleye doğru hızlı bir giriş yaptı. Kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ve penaltı.. topun başında Ali Katırcı var ve atışı ağlarla buluştu Gebzespoor 1-0 önde...

Dakika 43. Ceza sahası içine yapılan ortaya Recep Serkan ayak koyamadı ve kendisi de bu topu ağlara gönderememenin şaşkınlığı içinde...

GOOOOOOLLLLLLLLL

Dakika 45: Ercan ilk yarının bitmesine anlar kala ceza sahası içinde buluştuğu topla kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin bacakları arasından topu ağlarla buluşturmayı başardı.

Karşılaşmada ilk yarı sona erdi. Gebzespor 2-0 Babaeskispor

 

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dakika 46: Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz Gebzespor başladı

GOOOOLLLLLLLLLLLLLL

Dakika 50: Gebzespor sağ kanattan gelen serbest atışa yükselerek sert bir kafa vuruşu yapan Nizamettin ile 3-0 öne geçti.

Dakika 68: Maçta Babaeskispor futbolcusu sakatlandı. Tedavisi oyun sahası içinde sürüyor. Maç tekrar başladı.

Karşılaşma temsilcimiz Gebzespor'un 3-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.