BAĞDAÇİÇEK’İN DOSTLARINDAN DARICA’YA KRALLAR GİBİ KARŞILAMA

Spor 08.04.2016 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAĞDAÇİÇEK’İN DOSTLARINDAN DARICA’YA KRALLAR GİBİ KARŞILAMA

Yusuf Konak’tan Darıca’ya özel ilgi

Darıca G.B yönetimi Van BŞB deplasmanına çıkarma yaparak, sarı yeşilli temsilcimizi bu kritik maçta yalnız bırakmadılar. Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Başkan Yardımcısı Zeki Sarı, kulüp yöneticilerinden Benhur Bağdaçiçek ve Hakan Özcan Van’da Darıca G.B’yi temsil ettiler. BAĞDAÇİÇEK’İN DOSTLARINDAN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK Maç sabahı Van’a giden Darıca G.B heyeti, kulüp yöneticisi Benhur Bağdaçiçek’in Van’da bulunan dostlarının güzel misafirperverliğiyle ‘’Bak hele bak, Yusuf Konak’ta’’ meşhur Van kahvaltısı yaptılar. Van’ın saygın esnaflarından Yusuf Konak’la sıkı bir dostluğu bulunan Bağdaçiçek, Darıcalı yöneticileri ve basın mensuplarına unutulmaz keyifli bir gün yaşattı. Van’dan güzel anılarla ayrılan Darıca G.B yönetimi, Yunus Konak’a misafirperverliği ve sıcaklığından dolayı teşekkür etti. Yusuf Konak, Başkan Örs’le yakından ilgilenerek Van yöresine ait hediyeler verdi. Sıcak ve otantik bir ortamda kahvaltı yapan sarı yeşilli yöneticiler, Yusuf Konak çalışanlarına teşekkür etti. Bağdaçiçek, bir dönem Gebze’de görev yapan ve Van’a tayini çıkan polis dostu İsmail Apık’la objektiflerimize böyle poz verdi. Eski Gebze Emniyet Müdürü Yardımcısı Murat Şeker, Darıca heyetini Van’da yalnız bırakmadı.
Yusuf Konak’tan Darıca’ya özel ilgi

Darıca G.B yönetimi Van BŞB deplasmanına çıkarma yaparak, sarı yeşilli temsilcimizi bu kritik maçta yalnız bırakmadılar. Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs, Başkan Yardımcısı Zeki Sarı, kulüp yöneticilerinden Benhur Bağdaçiçek ve Hakan Özcan Van’da Darıca G.B’yi temsil ettiler.

BAĞDAÇİÇEK’İN DOSTLARINDAN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK

Maç sabahı Van’a giden Darıca G.B heyeti, kulüp yöneticisi Benhur Bağdaçiçek’in Van’da bulunan dostlarının güzel misafirperverliğiyle ‘’Bak hele bak, Yusuf Konak’ta’’ meşhur Van kahvaltısı yaptılar. Van’ın saygın esnaflarından Yusuf Konak’la sıkı bir dostluğu bulunan Bağdaçiçek, Darıcalı yöneticileri ve basın mensuplarına unutulmaz keyifli bir gün yaşattı. Van’dan güzel anılarla ayrılan Darıca G.B yönetimi, Yunus Konak’a misafirperverliği ve sıcaklığından dolayı teşekkür etti.

Yusuf Konak, Başkan Örs’le yakından ilgilenerek Van yöresine ait hediyeler verdi.

Sıcak ve otantik bir ortamda kahvaltı yapan sarı yeşilli yöneticiler, Yusuf Konak çalışanlarına teşekkür etti.

Bağdaçiçek, bir dönem Gebze’de görev yapan ve Van’a tayini çıkan polis dostu İsmail Apık’la objektiflerimize böyle poz verdi.

Eski Gebze Emniyet Müdürü Yardımcısı Murat Şeker, Darıca heyetini Van’da yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.