Bağdaçiçek’ten dev adım

Gebze 01.05.2017 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bağdaçiçek’ten dev adım

Bölgemizin tanınan sevilen iş adamlarından Benhur Bağdaçiçek, İstanbul Kartal’da bulunan Hacıoğlu Yemek Merkezi’nin işletmeciliğini aldı. Gebze ve Mutluket Hacıoğlu Restaurant’ının da işletmeciliğini yürüten Bağdaçiçek, yemek sektöründeki başarısını şimdi de İstanbul’a taşıdı. Today Pizza, Rio City Cafe ve Galaksi Oyun Merkezi ile de konuklarına hizmet verecek olan müşterilerinin sadece damak tadına değil, eğlencelerine de imkan sunacak.       BAĞDAÇİÇEK VE DURMAZ’DAN GÜÇ BİRLİĞİ Öte yandan Benhur Bağdaçiçek, Van’ın saygın iş adamlarından Ferhat Yemek Kurumsal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Durmaz ile ortaklık anlaşması imzaladı. Van merkez li Ağrı-Batman-Bitlis-Erzincan başta olmak üzere doğuda 10 farklı bölgesinde yemek sektöründe hizmet veren iş adamı Durmaz, Bağdaçiçek’le güç birliği yaparak İstanbul’da da fark yaratacak.       PROJELERE İMZA ATACAKLAR Aslen Batmanlı olan Durmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kemerburgaz’da bulunan çocuk yuvasına verdiği moral yemekleriyle kamuoyundan taktir toplamıştı.  İkili yakın bir tarihte Hacıoğlu Yemek Merkezi’nde , Kartal’ın en büyük projelerinden biri olan 1000 kişi kapasiteli devasal büyüklük ve lükste düğün salonu ve organizasyon yerinin tadilatını bitirip faaliyete sokacaklar.    

Bölgemizin tanınan sevilen iş adamlarından Benhur Bağdaçiçek, İstanbul Kartal’da bulunan Hacıoğlu Yemek Merkezi’nin işletmeciliğini aldı. Gebze ve Mutluket Hacıoğlu Restaurant’ının da işletmeciliğini yürüten Bağdaçiçek, yemek sektöründeki başarısını şimdi de İstanbul’a taşıdı. Today Pizza, Rio City Cafe ve Galaksi Oyun Merkezi ile de konuklarına hizmet verecek olan müşterilerinin sadece damak tadına değil, eğlencelerine de imkan sunacak.

 

 

 

BAĞDAÇİÇEK VE DURMAZ’DAN GÜÇ BİRLİĞİ

Öte yandan Benhur Bağdaçiçek, Van’ın saygın iş adamlarından Ferhat Yemek Kurumsal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Durmaz ile ortaklık anlaşması imzaladı. Van merkez li Ağrı-Batman-Bitlis-Erzincan başta olmak üzere doğuda 10 farklı bölgesinde yemek sektöründe hizmet veren iş adamı Durmaz, Bağdaçiçek’le güç birliği yaparak İstanbul’da da fark yaratacak.

 

 

 

PROJELERE İMZA ATACAKLAR

Aslen Batmanlı olan Durmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Kemerburgaz’da bulunan çocuk yuvasına verdiği moral yemekleriyle kamuoyundan taktir toplamıştı.  İkili yakın bir tarihte Hacıoğlu Yemek Merkezi’nde , Kartal’ın en büyük projelerinden biri olan 1000 kişi kapasiteli devasal büyüklük ve lükste düğün salonu ve organizasyon yerinin tadilatını bitirip faaliyete sokacaklar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.