Bağdatlı'nın mutlu günü!

Gebze 25.11.2019 - 14:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bağdatlı'nın mutlu günü!

Bağdatlı ailesinin mutlu günü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ın Özel Kalem Müdürü Şemsi Bağdatlı, oğlu Yunus Emre'yi Geyveli Saban ailesinin güzel kızı Kübra ile evlendirdi. Bağdatlı ailesini bu mutlu gününde Başkanlar da yalnız bırakmadı. Yunus Emre-Kübra çiftinin düğün törenine;  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bölge koordinatörü İbrahim Pehlivan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci, Gebze belediyesi eski başkan yardımcısı Vahdettin Duran, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Ufuk Acay başta olmak dostları ve akrabaları katıldı. Biz de Hedef Gazetesi olarak genç çifti kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz        

Bağdatlı ailesinin mutlu günü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan'ın Özel Kalem Müdürü Şemsi Bağdatlı, oğlu Yunus Emre'yi Geyveli Saban ailesinin güzel kızı Kübra ile evlendirdi. Bağdatlı ailesini bu mutlu gününde Başkanlar da yalnız bırakmadı. Yunus Emre-Kübra çiftinin düğün törenine;  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Bölge koordinatörü İbrahim Pehlivan, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci, Gebze belediyesi eski başkan yardımcısı Vahdettin Duran, Ak Parti Darıca ilçe başkanı Ufuk Acay başta olmak dostları ve akrabaları katıldı.

Biz de Hedef Gazetesi olarak genç çifti kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.