Bağışıklığı Sigortalayacak 8 Sebze!

06.03.2016 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bağışıklığı Sigortalayacak 8 Sebze!

Sağlıklı bir yaşam için, beslenmenize mutlaka sebze ekleyerek bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirebilirsiniz. İşte size kalkan olup hastalıklardan koruyacak 8 sebze...

Sarımsak     Adeta anti kanser hapı olan sarımsak her derde deva! Burnunuzun direğini sızlatan kokusu aslında onu özel kılar. Enfeksiyonlarla mücadele eder ve soğuk algınlığını önler. Aynı zamanda sarımsak doğal bir antiseptiktir. Sarımsağı yerken kokusu sizi rahatsız ediyorsa küçük bir cezvenin içerisine 1 çay bardağı süt koyup sarımsağı haşlayın. Kokusu uçup gidecek! Soğan       Sarımsak gibi soğan da inanılmaz bir antioksidandır. Düzenli olarak tüketildiğinde kansere şifa olur ve alerji için mükemmel bir besindir. Durun daha bitmedi! Aynı zamanda kalp hastalıklarını önler ve yüksek kan basıncını düşürür. Mantar     Kötü hücrelerin etkinliğini arttırmasını engeller. Kadınlar için ekstra önem taşır çünkü meme kanseri riskinin azalmasını sağlar. Beyin tümörlerinin büyümesine de engel olan bu güzide sebzeyi haftada bir kez mutlaka tüketin! Domates     Domatesin sevmeyeni yoktur. Salataya, yemeğe, kahvaltıya her şeye gider o. Son derece güçlü bir antioksidan olup bağışıklık sistemini destekler. Yüksek lif içerdiği için sağlığınıza sağlık katar. Bol bol yemeye devam:) Pancar     İnanılmaz bir kan temizleyicidir. Demir yönünden zengindir. Hastalıklara karşı savaşan beyaz kan hücrelerinin üretimine yardımcı olur. Pancarda aynı zamanda sindirim sağlığı için yüksek lif bulunmaktadır. Kısacası organlarımız için mükemmel bir sebze! Kuşkonmaz     Kuşkonmaz yerseniz toksinlerinizi dışarıya atarsınız. Toksinleri atmakla kalmayıp kanser ve kalp hastalığı riskini azaltırsınız. Tam da zamanında olduğumuz kuşkonmazı vaktinde bol bol tüketin. Kırmızı Biber     Güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturmak için kırmızı biber yemek şart! C vitamini ile dolup taşan bu sebze vücudunuza kalkan oluşturacak. Tatlı Patates   Beyaz patatese göre içerik olarak daha doludur. Tam olarak bir portakal çeşitidir. Lif açısından oldukça zengin olan tatlı patetes sindirim sisteminizin rahatlatıcısı olur. İçerdiği E vitamini sayesinde siz yedikçe cildinizi pırıl pırıl tutar. En lezzetli Bonus: Fırında Turuncu Güzeller!     Güçlü antioksidan özellikteki beta-karotenden zengin olan tatlı patates ve havuç içeren bu turuncu tarif, bağışıklık sisteminizin güçlenmesine ve hastalıklara karşı korunmanıza destek olacak. 
Sağlıklı bir yaşam için, beslenmenize mutlaka sebze ekleyerek bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirebilirsiniz. İşte size kalkan olup hastalıklardan koruyacak 8 sebze...

Sarımsak

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!

 

Adeta anti kanser hapı olan sarımsak her derde deva! Burnunuzun direğini sızlatan kokusu aslında onu özel kılar. Enfeksiyonlarla mücadele eder ve soğuk algınlığını önler. Aynı zamanda sarımsak doğal bir antiseptiktir. Sarımsağı yerken kokusu sizi rahatsız ediyorsa küçük bir cezvenin içerisine 1 çay bardağı süt koyup sarımsağı haşlayın. Kokusu uçup gidecek!

Soğan

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!
 

 

Sarımsak gibi soğan da inanılmaz bir antioksidandır. Düzenli olarak tüketildiğinde kansere şifa olur ve alerji için mükemmel bir besindir. Durun daha bitmedi! Aynı zamanda kalp hastalıklarını önler ve yüksek kan basıncını düşürür.

Mantar

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!

 

Kötü hücrelerin etkinliğini arttırmasını engeller. Kadınlar için ekstra önem taşır çünkü meme kanseri riskinin azalmasını sağlar. Beyin tümörlerinin büyümesine de engel olan bu güzide sebzeyi haftada bir kez mutlaka tüketin!

Domates

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!

 

Domatesin sevmeyeni yoktur. Salataya, yemeğe, kahvaltıya her şeye gider o. Son derece güçlü bir antioksidan olup bağışıklık sistemini destekler. Yüksek lif içerdiği için sağlığınıza sağlık katar. Bol bol yemeye devam:)

Pancar

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!
 

İnanılmaz bir kan temizleyicidir. Demir yönünden zengindir. Hastalıklara karşı savaşan beyaz kan hücrelerinin üretimine yardımcı olur. Pancarda aynı zamanda sindirim sağlığı için yüksek lif bulunmaktadır. Kısacası organlarımız için mükemmel bir sebze!

Kuşkonmaz

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!
 

Kuşkonmaz yerseniz toksinlerinizi dışarıya atarsınız. Toksinleri atmakla kalmayıp kanser ve kalp hastalığı riskini azaltırsınız. Tam da zamanında olduğumuz kuşkonmazı vaktinde bol bol tüketin.

Kırmızı Biber

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!
 

Güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturmak için kırmızı biber yemek şart! C vitamini ile dolup taşan bu sebze vücudunuza kalkan oluşturacak.

Tatlı Patates

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!

Beyaz patatese göre içerik olarak daha doludur. Tam olarak bir portakal çeşitidir. Lif açısından oldukça zengin olan tatlı patetes sindirim sisteminizin rahatlatıcısı olur. İçerdiği E vitamini sayesinde siz yedikçe cildinizi pırıl pırıl tutar.

En lezzetli Bonus: Fırında Turuncu Güzeller!

 
Bağışıklık Sisteminizi Sigortalayacak 8 Sebze!
 

Güçlü antioksidan özellikteki beta-karotenden zengin olan tatlı patates ve havuç içeren bu turuncu tarif, bağışıklık sisteminizin güçlenmesine ve hastalıklara karşı korunmanıza destek olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.