Bağlarbaşı Ortaokulu’ndan Tahir Başkan’a selam var

Darıca 09.03.2020 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bağlarbaşı Ortaokulu’ndan Tahir Başkan’a selam var

Darıca’nın başarılı okullarından Bağlarbaşı Ortaokulu, güzel projelere imza atmaya devam ediyor. Geçen sezon il genelinde düzenlenen Robotik Kodlama Festivali ve Yarışması’na ev sahipliği yapan Bağlarbaşı Ortaokulu, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan festivalin ikincisine hazırlanıyor.     Öğrencileri, teknolojiyi doğru kullanmalarına teşvik eden robotik kodlamayı bir hayli önemsediklerini belirten Bağlarbaşı Ortaokulu Müdürü Oktay Gümüş, “Gelecekte söz sahibi olmak için çocuklarımızı yeni dünya koşullarına uygun yetiştirmek zorundayız. Doğru eğitim ve doğru yönlendirme ile bunu başaracak bir neslimiz var. Teknolojik araçlar üretmek ya da yazılım yapan ülkeler arasına girmememiz için hiçbir neden yok. Bağlarbaşı Ortaokulu olarak geçen sene ev sahibi olduğumuz Robotik Kodlama Festivali ve Yarışması’na ilginin bu sene artacağına inanıyorum” dedi.   SIR: EĞİTİMİN YANINDAYIZ Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’ı, Bağlarbaşı Ortaokulu’nda ağırlayan Okul Müdürü Oktay Gümüş ve Müdür Yardımcısı Oktay Seyrek, okulu gezdirerek yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Sır, Bağlarbaşı Ortaokulu’nun Darıca için bir şans olduğunu belirterek, “Devletimizin Darıca’mıza kazandırmış olduğu bu güzel okula, sizler gibi değer ve güzellik katan müdür ve öğretmenlerimizin olması, ilçemiz ve öğrencilerimiz adına büyük bir şans. Hedef Gazetesi olarak eğitimin yanındayız” ifadelerini kullandı.     “TAHİR AMCAMIZDAN BİLGİSİYAR İSTİYORUZ” Kodlama ve Robotik Atölyesi başta olmak üzere, Bağlarbaşı Ortaokulu’nun farklı branşlardaki eğitim sınıflarını gezen gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır, okulu çok beğendiğini yinelerken, öğrenciler ile yaşanan bir diyalog dikkat çekti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçen sene öğrencilere bilgisayar dağıtımı yaptığını hatırlatan bir öğrenci, Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a mesaj göndererek, “Tahir amcamızdan bilgisiyar istiyoruz” ifadelerini kullanırken, sınıftaki diğer öğrenciler alkışlarla bu isteğe destek verdiler.      

Darıca’nın başarılı okullarından Bağlarbaşı Ortaokulu, güzel projelere imza atmaya devam ediyor. Geçen sezon il genelinde düzenlenen Robotik Kodlama Festivali ve Yarışması’na ev sahipliği yapan Bağlarbaşı Ortaokulu, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan festivalin ikincisine hazırlanıyor.

 

 

Öğrencileri, teknolojiyi doğru kullanmalarına teşvik eden robotik kodlamayı bir hayli önemsediklerini belirten Bağlarbaşı Ortaokulu Müdürü Oktay Gümüş, “Gelecekte söz sahibi olmak için çocuklarımızı yeni dünya koşullarına uygun yetiştirmek zorundayız. Doğru eğitim ve doğru yönlendirme ile bunu başaracak bir neslimiz var. Teknolojik araçlar üretmek ya da yazılım yapan ülkeler arasına girmememiz için hiçbir neden yok. Bağlarbaşı Ortaokulu olarak geçen sene ev sahibi olduğumuz Robotik Kodlama Festivali ve Yarışması’na ilginin bu sene artacağına inanıyorum” dedi.

 

SIR: EĞİTİMİN YANINDAYIZ

Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır’ı, Bağlarbaşı Ortaokulu’nda ağırlayan Okul Müdürü Oktay Gümüş ve Müdür Yardımcısı Oktay Seyrek, okulu gezdirerek yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Sır, Bağlarbaşı Ortaokulu’nun Darıca için bir şans olduğunu belirterek, “Devletimizin Darıca’mıza kazandırmış olduğu bu güzel okula, sizler gibi değer ve güzellik katan müdür ve öğretmenlerimizin olması, ilçemiz ve öğrencilerimiz adına büyük bir şans. Hedef Gazetesi olarak eğitimin yanındayız” ifadelerini kullandı.

 

 

“TAHİR AMCAMIZDAN BİLGİSİYAR İSTİYORUZ”

Kodlama ve Robotik Atölyesi başta olmak üzere, Bağlarbaşı Ortaokulu’nun farklı branşlardaki eğitim sınıflarını gezen gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır, okulu çok beğendiğini yinelerken, öğrenciler ile yaşanan bir diyalog dikkat çekti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin geçen sene öğrencilere bilgisayar dağıtımı yaptığını hatırlatan bir öğrenci, Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a mesaj göndererek, “Tahir amcamızdan bilgisiyar istiyoruz” ifadelerini kullanırken, sınıftaki diğer öğrenciler alkışlarla bu isteğe destek verdiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.