Bahar temizliği başladı

Kocaeli 17.04.2015 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bahar temizliği başladı

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde bahar temizlik çalışması kapsamında yol kenarı ve köprü altı temizlik çalışmalarına başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde bulunan yol kenarları, tünel ve bariyer altları temizleniyor. Ekipler yaptıkları çalışmalar ile kenti adeta bahara hazırlıyor.   BARİYER ALTLARI VE YOL KENARLARI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler kış aylarında tozlanan ve kirlenen yolların temizliğini gerçekleştiriyor. Yoğun kış temposundan çıktığımız bahar aylarında gerçekleştirilen çalışmalarda yol kenarları ve köprü altları temizleniyor. Temizlik çalışmaları Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı 57 kişilik ekip tarafından gerçekleştiriliyor.   SEKA TÜNELİ’NDE GECE TEMİZLİĞİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler çalışmalarına Seka Tüneli temizlik çalışmaları ile başladı. Seka Tüneli’nde yıkama, süpürme ve bariyer altı temizlik çalışmaları yapıldı. Çalışmalar trafiğin aksamaması için gece geç saatlerde sürdürüldü.   12 İLÇENİN TAMAMINDA Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler temizlik çalışmalarını kent genelinde devam ettiriyor. Çalışmalar Büyükşehir’e bağlı süpürge araçları, yol yıkama araçları ve temizlik ekibi tarafından titizlikle yapılıyor.
Büyükşehir Belediyesi kent genelinde bahar temizlik çalışması kapsamında yol kenarı ve köprü altı temizlik çalışmalarına başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde bulunan yol kenarları, tünel ve bariyer altları temizleniyor. Ekipler yaptıkları çalışmalar ile kenti adeta bahara hazırlıyor.

 

BARİYER ALTLARI VE YOL KENARLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler kış aylarında tozlanan ve kirlenen yolların temizliğini gerçekleştiriyor. Yoğun kış temposundan çıktığımız bahar aylarında gerçekleştirilen çalışmalarda yol kenarları ve köprü altları temizleniyor. Temizlik çalışmaları Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı 57 kişilik ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

 

SEKA TÜNELİ’NDE GECE TEMİZLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler çalışmalarına Seka Tüneli temizlik çalışmaları ile başladı. Seka Tüneli’nde yıkama, süpürme ve bariyer altı temizlik çalışmaları yapıldı. Çalışmalar trafiğin aksamaması için gece geç saatlerde sürdürüldü.

 

12 İLÇENİN TAMAMINDA

Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler temizlik çalışmalarını kent genelinde devam ettiriyor. Çalışmalar Büyükşehir’e bağlı süpürge araçları, yol yıkama araçları ve temizlik ekibi tarafından titizlikle yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.