Bahçeli’yi Anayasa’ya benzetti!

Kocaeli 25.01.2016 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bahçeli’yi Anayasa’ya benzetti!

MHP İl başkanı Aydın Ünlü, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye olan bağlılığını “Liderim. Sen TC Anayasası ilk dört maddesi gibisin. Değişmeyecek, değiştirilemeyecek, değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek” şeklinde özetledi.

Ünlü’nün bu ifadeleri çok konuşulacağa benziyor. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Sosyal Medya hesabından yine çok konuşulacak ve ilgi çekici ifadeler kullandı. Aydın Ünlü, Genel başkan Devlet Bahçeli’ye olan sevgisini, onu Anayasa’nın ilk dört maddesine benzeterek gösterdi. Devlet Bahçeli’ye olan bağlılığıyla bilinen Aydın Ünlü, bu aralar ameliyat olsa gerek duygusal takılsa da sosyal medya hesabından Bahçeli için, “Liderim. Sen TC Anayasası ilk dört maddesi gibisin. Değişmeyecek, değiştirilemeyecek, değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek... şahsiyet ve kişilik örneğisin.”dedi. VARSIN MAKALARIMIZ OLSUN Genel başkan Devlet Bahçeli’ye neden bu kadar önem verdiğini paylaşımının ilerleyen kısımlarında açan Aydın Ünlü, Bahçeli’nin Ülkenin bölünmesine karşılık dik duruş sergilediğini dile getirerek, “Duruşunla başımızı öne eğdirmedin ya, ülkücü hareketi yücelttin ya, bizim eksiklerimizi kapatarak, ‘ben bu ülkeyi böldürmeyeceğim’ diyerek cesaret örneği gösterdin ya. Pes etmeden, yalnızda kalarak, içine atarak hayatını tehlikeye attın ya.. Bugün Amerikalılara ülkücü hareketin ne olduğunu bir kez daha gösterdin ya.... Varsın koltuklarımız olmasın, varsın makamlarımız olmasın... Ülkücülüğü, Ülkücü duruşu, bizim kafamıza vura vura gözümüze soka soka öğrettin ya, Allah senden razı olsun. Bizde senin yolundan, hak yolundan, bu davadan dönersek, namus bize ar olsun...”ifadelerini kullandı.
MHP İl başkanı Aydın Ünlü, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’ye olan bağlılığını “Liderim. Sen TC Anayasası ilk dört maddesi gibisin. Değişmeyecek, değiştirilemeyecek, değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek” şeklinde özetledi.

Ünlü’nün bu ifadeleri çok konuşulacağa benziyor. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Sosyal Medya hesabından yine çok konuşulacak ve ilgi çekici ifadeler kullandı. Aydın Ünlü, Genel başkan Devlet Bahçeli’ye olan sevgisini, onu Anayasa’nın ilk dört maddesine benzeterek gösterdi. Devlet Bahçeli’ye olan bağlılığıyla bilinen Aydın Ünlü, bu aralar ameliyat olsa gerek duygusal takılsa da sosyal medya hesabından Bahçeli için, “Liderim. Sen TC Anayasası ilk dört maddesi gibisin. Değişmeyecek, değiştirilemeyecek, değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek... şahsiyet ve kişilik örneğisin.”dedi.

VARSIN MAKALARIMIZ OLSUN

Genel başkan Devlet Bahçeli’ye neden bu kadar önem verdiğini paylaşımının ilerleyen kısımlarında açan Aydın Ünlü, Bahçeli’nin Ülkenin bölünmesine karşılık dik duruş sergilediğini dile getirerek, “Duruşunla başımızı öne eğdirmedin ya, ülkücü hareketi yücelttin ya, bizim eksiklerimizi kapatarak, ‘ben bu ülkeyi böldürmeyeceğim’ diyerek cesaret örneği gösterdin ya. Pes etmeden, yalnızda kalarak, içine atarak hayatını tehlikeye attın ya.. Bugün Amerikalılara ülkücü hareketin ne olduğunu bir kez daha gösterdin ya.... Varsın koltuklarımız olmasın, varsın makamlarımız olmasın... Ülkücülüğü, Ülkücü duruşu, bizim kafamıza vura vura gözümüze soka soka öğrettin ya, Allah senden razı olsun. Bizde senin yolundan, hak yolundan, bu davadan dönersek, namus bize ar olsun...”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.