19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAKIN İÇİNDEN NE ÇIKTI!

Gebze 25.12.2015 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAKIN İÇİNDEN NE ÇIKTI!

Gebze'de şüpheli bir çanta emniyeti harekete geçirdi. Edinilen bilgilere: Gebze Hacı Halil Mahallesi 1224 sokakta bulunan Karabakkal Camii yanına bırakılan şüpheli çanta çevrede panik yarattı. Daha sonra mahalle sakinleri emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen ekip çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. BAKIN İÇİNDEN NE ÇIKTI! Hacı Halil Mahallesi, 1224 Sokak’taki şüpheli çanta patlatılmadan açıldı. Çantanın içinden giyim eşyaları çıktı.Gebze’nin Hacı Halil Mahallesi’nde 1224 Sokak içinde gelişigüzel bırakılan çantanın içinden giyim malzemeleri ve spor eşyaları çıktı. Karabakkal Camii’nin hemen arkasında görülen şüpheli çanta vatandaş tarafından polise bildirilmişti. Ekipler gerekli önlemleri aldıktan sonra çantayı patlatmaya gerek görmeden açtı. Çantanın içinden giyim eşyaları ve spor malzemeleri çıktı. Endişeli bir şekilde polis müdahalesini izleyen vatandaşlar çantanın içinden çıkanları gördükten sonra derin bir nefes aldı.     

Gebze'de şüpheli bir çanta emniyeti harekete geçirdi. Edinilen bilgilere: Gebze Hacı Halil Mahallesi 1224 sokakta bulunan Karabakkal Camii yanına bırakılan şüpheli çanta çevrede panik yarattı. Daha sonra mahalle sakinleri emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen ekip çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

GEBZE’DE ŞÜPHELİ ÇANTADAN…

BAKIN İÇİNDEN NE ÇIKTI!

Hacı Halil Mahallesi, 1224 Sokak’taki şüpheli çanta patlatılmadan açıldı. Çantanın içinden giyim eşyaları çıktı.Gebze’nin Hacı Halil Mahallesi’nde 1224 Sokak içinde gelişigüzel bırakılan çantanın içinden giyim malzemeleri ve spor eşyaları çıktı. Karabakkal Camii’nin hemen arkasında görülen şüpheli çanta vatandaş tarafından polise bildirilmişti. Ekipler gerekli önlemleri aldıktan sonra çantayı patlatmaya gerek görmeden açtı. Çantanın içinden giyim eşyaları ve spor malzemeleri çıktı. Endişeli bir şekilde polis müdahalesini izleyen vatandaşlar çantanın içinden çıkanları gördükten sonra derin bir nefes aldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.