BAKAN IŞIK GELMİYOR

Gebze 16.10.2016 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAKAN IŞIK GELMİYOR

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gebze Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşen TÜBİTAK 2016 İHA Türkiye Yarışması programına gelmiyor. Bugün saat 14.00'te Gebze Teknik Üniversitesi'ne gelecek olan Bakan Işık programını ıptal ederek GTÜ'ye gelmeyecek.  Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın programını neden iptal ettiğine dair bir açıklama yapılmazken bugün saat 12.00'da Seka Kültür Alanı'nda gerçekleşecek olan Gaziler Kültür Evi İç Mekan Sergi Salonlarının Açılışı'na katılacağı bildirildi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gebze Teknik Üniversitesi'nde gerçekleşen TÜBİTAK 2016 İHA Türkiye Yarışması programına gelmiyor. Bugün saat 14.00'te Gebze Teknik Üniversitesi'ne gelecek olan Bakan Işık programını ıptal ederek GTÜ'ye gelmeyecek. 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın programını neden iptal ettiğine dair bir açıklama yapılmazken bugün saat 12.00'da Seka Kültür Alanı'nda gerçekleşecek olan Gaziler Kültür Evi İç Mekan Sergi Salonlarının Açılışı'na katılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.