19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BAKAN IŞIK: " YILANLA ÇUVALA GİRİYORSUNUZ"

Kocaeli 11.05.2017 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAKAN IŞIK: " YILANLA ÇUVALA GİRİYORSUNUZ"

  Milli Savunma Bakanı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık NTV'de katıldığı televizyon programında ABD'nın terör örgütü YPG'ye ağır silah vermesi kararına sert tepki gösterdi. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "ABD Savunma Bakanı'na da söyledim. Bir terör örgütünü başka bir terör örgütünü yok etmek için kullanmak yılanla çuvala girmektir" dedi. Bakan Işık, terör örgütü PYD'ye silah vermenin başlı başına kriz olduğunu dile getirdi. Kararı yılanla çuvala girmeye benzeten Bakan Işık, "ABD Savunma Bakanı ile dün görüştüm, Kendisine de söyledim. Bir terör örgütünü başka bir terör örgütünü yok etmek için kullanmak yılanla çuvala girmektir. Bunun bölgede ağır sonuçlara yol açacağı ortadadır. Türkiye ulusal çıkarlarını koruma gücüne sahiptir. Terör örgütü PYD'ye silah vermek başlı başına krizdir. Olumsuz sonuçları tüm dünyayı etkiler" ifadelerini kullandı.  

 

Milli Savunma Bakanı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık NTV'de katıldığı televizyon programında ABD'nın terör örgütü YPG'ye ağır silah vermesi kararına sert tepki gösterdi.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "ABD Savunma Bakanı'na da söyledim. Bir terör örgütünü başka bir terör örgütünü yok etmek için kullanmak yılanla çuvala girmektir" dedi. Bakan Işık, terör örgütü PYD'ye silah vermenin başlı başına kriz olduğunu dile getirdi.

Kararı yılanla çuvala girmeye benzeten Bakan Işık, "ABD Savunma Bakanı ile dün görüştüm, Kendisine de söyledim. Bir terör örgütünü başka bir terör örgütünü yok etmek için kullanmak yılanla çuvala girmektir. Bunun bölgede ağır sonuçlara yol açacağı ortadadır. Türkiye ulusal çıkarlarını koruma gücüne sahiptir. Terör örgütü PYD'ye silah vermek başlı başına krizdir. Olumsuz sonuçları tüm dünyayı etkiler" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.