Bakan Işık: 3 askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz

24.12.2016 - 11:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bakan Işık: 3 askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 3 askerin terör örgütü DEAŞ'ın elinde olduğu konusunda açıklamalarda bulundu.

Milli Savunma Bakanı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Teşkilatının 95'inci Daraltılmış Danışma Meclisi'nde yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğuna yönelik bilgimiz var. Evet, 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz ancak bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir. Bilgiler teyit edilmeden de bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini söylüyoruz." dedi. Bakan Işık ayrıca, "Şu anda Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Allah'a hamd olsun El Bab'ın en kritik yeri olan Hastane Tepesi'ni DEAŞ'tan temizledik. En kritik nokta ele geçirildi ama önümüzde daha yapacak işlerimiz var." ifadelerini kullandı.  
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 3 askerin terör örgütü DEAŞ'ın elinde olduğu konusunda açıklamalarda bulundu.


Milli Savunma Bakanı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Teşkilatının 95'inci Daraltılmış Danışma Meclisi'nde yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğuna yönelik bilgimiz var. Evet, 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz ancak bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir. Bilgiler teyit edilmeden de bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini söylüyoruz." dedi.
Bakan Işık ayrıca, "Şu anda Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Allah'a hamd olsun El Bab'ın en kritik yeri olan Hastane Tepesi'ni DEAŞ'tan temizledik. En kritik nokta ele geçirildi ama önümüzde daha yapacak işlerimiz var." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.