19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bakan Işık inşaatları inceledi

Gebze 20.11.2015 - 14:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bakan Işık inşaatları inceledi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gebze’de inşaatı devam eden adliye sarayında incelemelerde bulundu.

Bakan Işık’ın Gebze’de ki adliye sarayı inşaatı temaslarında kendisine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşlik etti. Mevlana mahallesi Cephanelik bölgesinde 70 bin metrekare alan üzerine inşaatı devam eden yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulunan Bakan Işık, inşaat çalışmalarında bir aksaklık olmadığını ve belirtilen süre içinde biteceğini söyledi. Bakan Işık “17 Şubat tarihinde inşaatına başlanan yeni adliye sarayı 70 bin metrekare alan üzerinde olacak ve ihalede belirtildiği gibi 500 gün içinde tamamlanıp teslim edilecek. Tabi böylesine büyük bir kompleksi yapmak kolay değil. Ancak inşaat çalışmaları hiçbir aksama olmadan aynen devam ediyor. Bizde çalışmaları yakından izliyoruz. Gebze bölgesi için gerçekten önemli hizmet ve proje hayata geçiriyoruz” dedi. 4 İLÇEYE HİTAP EDECEK Bakan Işık, “Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerine de hitap edecek yeni adliye sarayı 6 katlı olacak. Gebze ilçe merkezinde bulunan ve üç kattan oluşan Gebze Adliye Binası`ndaki yetersizlikten hakim, savcı, avukat, çalışan ve adliyeye gelip giden vatandaşların tamamının şikayetçiydi. Fiziki imkansızlıktan dolayı ağır ceza mahkemelerinde davalar sadece salı ve perşembe günleri görülüyor. Aynı salonda farklı mahkemelerin duruşmaları yapılıyordu. Mevcut bina yetersiz kalınca eski Devlet hastanesi de Adliye Ek binası olmuştu. Bu binanın tamamlaması ile tüm sorunları ortadan kaldırmış olacağız.”dedi. Bakan Işık adliye sarayı inşaatı ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını da inceledi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Gebze’de inşaatı devam eden adliye sarayında incelemelerde bulundu.

Bakan Işık’ın Gebze’de ki adliye sarayı inşaatı temaslarında kendisine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşlik etti. Mevlana mahallesi Cephanelik bölgesinde 70 bin metrekare alan üzerine inşaatı devam eden yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulunan Bakan Işık, inşaat çalışmalarında bir aksaklık olmadığını ve belirtilen süre içinde biteceğini söyledi. Bakan Işık “17 Şubat tarihinde inşaatına başlanan yeni adliye sarayı 70 bin metrekare alan üzerinde olacak ve ihalede belirtildiği gibi 500 gün içinde tamamlanıp teslim edilecek. Tabi böylesine büyük bir kompleksi yapmak kolay değil. Ancak inşaat çalışmaları hiçbir aksama olmadan aynen devam ediyor. Bizde çalışmaları yakından izliyoruz. Gebze bölgesi için gerçekten önemli hizmet ve proje hayata geçiriyoruz” dedi.

4 İLÇEYE HİTAP EDECEK

Bakan Işık, “Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerine de hitap edecek yeni adliye sarayı 6 katlı olacak. Gebze ilçe merkezinde bulunan ve üç kattan oluşan Gebze Adliye Binası`ndaki yetersizlikten hakim, savcı, avukat, çalışan ve adliyeye gelip giden vatandaşların tamamının şikayetçiydi. Fiziki imkansızlıktan dolayı ağır ceza mahkemelerinde davalar sadece salı ve perşembe günleri görülüyor. Aynı salonda farklı mahkemelerin duruşmaları yapılıyordu. Mevcut bina yetersiz kalınca eski Devlet hastanesi de Adliye Ek binası olmuştu. Bu binanın tamamlaması ile tüm sorunları ortadan kaldırmış olacağız.”dedi. Bakan Işık adliye sarayı inşaatı ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesi inşaatını da inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.