Bakan Işık Muhtar'dan Özür Diledi

Darıca 25.03.2017 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Işık Muhtar'dan Özür Diledi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, çalışma programını Darıca Osmangazi Mahallesi'nde sürdürdü,

Darıca osmangazi Mahallesi'nde Ehl-i Beyt Derneğini ziyaret eden ve vatandaşların sorularını cevaplayan Bakan Işık, gelen yoğun sorular nedeniyle Gebze Teknik Üniversitesi'nde ki programa geç kaldı. Aynı anda Osmangazi Mahallesi'nde gerçekleşecek olan mahalle konağı temel atma törenine Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş tarafından davet edilen Bakan Işık özür dileyerek Gebze Teknik Üniversitesine gitmesi gerektiğini ve törene katılamayacağını belirtti. Sbah 09.00'da başlayan Bakan Işık'ın Darıca programı akşam saatlerinde Darıcalı gençlerle bir araya geleceği programla devam edecek.  Haber: Adnan Ayvaz
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, çalışma programını Darıca Osmangazi Mahallesi'nde sürdürdü,

Darıca osmangazi Mahallesi'nde Ehl-i Beyt Derneğini ziyaret eden ve vatandaşların sorularını cevaplayan Bakan Işık, gelen yoğun sorular nedeniyle Gebze Teknik Üniversitesi'nde ki programa geç kaldı. Aynı anda Osmangazi Mahallesi'nde gerçekleşecek olan mahalle konağı temel atma törenine Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş tarafından davet edilen Bakan Işık özür dileyerek Gebze Teknik Üniversitesine gitmesi gerektiğini ve törene katılamayacağını belirtti. Sbah 09.00'da başlayan Bakan Işık'ın Darıca programı akşam saatlerinde Darıcalı gençlerle bir araya geleceği programla devam edecek. 

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.