Bakan Işık'tan Bayram Müjdesi

Gebze 25.06.2017 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Işık'tan Bayram Müjdesi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 2018 yılının sonunda Gebze’de metronun temelini atacaklarını açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ramazan Bayramı vesilesiyle bugün AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği bayramlaşma programına katıldı. İlçe binası önünde düzenlenen bayramlaşma programına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Eski Milletvekilleri Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile partililer ve AKP Gebze Belediyesi Meclis üyeleri katıldı.  Bayramlaşma programında ilk olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Sona bir konuşma yaptı. AKAN KAN DURSUN AK Parti İlçe Başkanı Soba yaptığı konuşmada, “Başta Gebzemizin ve tüm Müslüman âleminin bayramını kutluyorum. Bu bayram vesilesiyle İslam dünyasındaki akan kanın durmasını diliyoruz. 2 bin 730 koli erzak dağıttık. Yoğun bir ramazan ayı faaliyeti geçirdik. Bu çalışmalarda tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. 3 seçim geçirdik. Bir darbe girişimini yaşadık. 3 tane olağanüstü kongre yaşadık. Her verilen görevde alnımızın akıyla çıktık. Bakanımıza bayramlaşmayı Gebze’yi tercih ettiği için teşekkür ediyorum.” dedi.   YEREL KALKINMAYI YAPTIK AKP’li İlçe Başkanı “Tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetlerin kabul olunmasını diliyorum. Tüm teşkilatlarımız başta olmak üzere herkesin bayramını kutluyorum.” diye konuştu. Programda son olarak ise Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Nice bayramlar diliyorum. AK Parti P iktidarında 30 bayramı kutluyoruz. Milletimizin emanetine sıkı sıkı sarılıp her gün bir hizmet kazandırıyoruz. 15 yılda pek çok icraatı hayata geçirdik. AK Parti iktidarında bir taraftan iktidarı bir taraftan da yerel kalkınmayı yaptık. METRO 2018 YILINA KALDI Gebze Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve göç alan bir ilçe olmasına rağmen gerek alt gerekse üst yapıda birçok çalışma yaptık. Hastanede müteahhidin problemi oldu. TOKİ ile görüştük. Gebze’nin artık metroya kavuşması lazım. 2018 yılı sonuna kadar metro temeli atacağız. Bilişim Vadisi devam ediyor. En büyük gücümüz milletimizin desteği. Teşkilatı olmayan partiler rüzgârın önünde savrulur. 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında çok yoğun bir süreç yaşadık. Türkiyenin geleceğinin teminatın alınması için yapılması gerekenleri bir bir hayata geçirdik. Hangi kurum olursa olsun o kurumda birlik ve beraberlik olmalı.” dedi.  
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 2018 yılının sonunda Gebze’de metronun temelini atacaklarını açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ramazan Bayramı vesilesiyle bugün AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği bayramlaşma programına katıldı. İlçe binası önünde düzenlenen bayramlaşma programına Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Eski Milletvekilleri Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile partililer ve AKP Gebze Belediyesi Meclis üyeleri katıldı.  Bayramlaşma programında ilk olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Sona bir konuşma yaptı.

AKAN KAN DURSUN

AK Parti İlçe Başkanı Soba yaptığı konuşmada, “Başta Gebzemizin ve tüm Müslüman âleminin bayramını kutluyorum. Bu bayram vesilesiyle İslam dünyasındaki akan kanın durmasını diliyoruz. 2 bin 730 koli erzak dağıttık. Yoğun bir ramazan ayı faaliyeti geçirdik. Bu çalışmalarda tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. 3 seçim geçirdik. Bir darbe girişimini yaşadık. 3 tane olağanüstü kongre yaşadık. Her verilen görevde alnımızın akıyla çıktık. Bakanımıza bayramlaşmayı Gebze’yi tercih ettiği için teşekkür ediyorum.” dedi.  

YEREL KALKINMAYI YAPTIK

AKP’li İlçe Başkanı “Tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetlerin kabul olunmasını diliyorum. Tüm teşkilatlarımız başta olmak üzere herkesin bayramını kutluyorum.” diye konuştu. Programda son olarak ise Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Nice bayramlar diliyorum. AK Parti P iktidarında 30 bayramı kutluyoruz. Milletimizin emanetine sıkı sıkı sarılıp her gün bir hizmet kazandırıyoruz. 15 yılda pek çok icraatı hayata geçirdik. AK Parti iktidarında bir taraftan iktidarı bir taraftan da yerel kalkınmayı yaptık.

METRO 2018 YILINA KALDI

Gebze Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve göç alan bir ilçe olmasına rağmen gerek alt gerekse üst yapıda birçok çalışma yaptık. Hastanede müteahhidin problemi oldu. TOKİ ile görüştük. Gebze’nin artık metroya kavuşması lazım. 2018 yılı sonuna kadar metro temeli atacağız. Bilişim Vadisi devam ediyor. En büyük gücümüz milletimizin desteği. Teşkilatı olmayan partiler rüzgârın önünde savrulur. 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında çok yoğun bir süreç yaşadık. Türkiyenin geleceğinin teminatın alınması için yapılması gerekenleri bir bir hayata geçirdik. Hangi kurum olursa olsun o kurumda birlik ve beraberlik olmalı.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.