Bakan Işık'tan CHP'li vekile "diz çökme" yanıtı

Kocaeli 04.02.2017 - 09:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Işık'tan CHP'li vekile "diz çökme" yanıtı

Fikri Işık, CHP'li Erdin Bircan'in kendisinin bir kışla ziyaretindeki hatıra fotoğrafıyla ilgili yorumuna Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafıyla yanıt verdi

  Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Her türlü hain odağa karşı dimdik ayakta olan Türk askerimizi siyaset malzemesi yapmak hiç kimseye fayda sağlamaz" dedi.  Milli Savunma Bakanı Işık, Edirne'de 54. Mekanize Tugay Komutanlığını ziyaret etmiş ve askerler ile tugay önünde fotoğraf çektirmişti. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ise, bahse konu fotoğraf ile ilgili, "Utanç verici bir durum. Askerimizin diz çökmesi kabul edilemez. Bu, kışlaya siyasetin geldiğinin kanıtıdır" açıklamasında bulunmuştu. Bakan Işık'ın 54. Mekanize Tugay Komutanlığını ziyareti sırasında çekilen fotoğrafı "ASKERİMİZİ SİYASİ MALZEME YAPMAK FAYDA SAĞLAMAZ" Bakan Işık, CHP Milletvekili Bircan'ın yaptığı açıklamaya resmi twitter adresinden cevap verdi. Bakan Işık, konuya ilişkin "Edirne ziyaretimiz sonrası bazı CHP'li siyasetçiler, kahraman askerlerimizi rencide edici iddialarda bulundular. Devlet protokolünde yer alanların askeri birlik ziyaretlerinde Tören Mangası ile hatıra fotoğrafı çektirmesi TSK'da genel bir uygulamadır. Her türlü hain odağa karşı dimdik ayakta olan Türk askerimizi siyaset malzemesi yapmak hiç kimseye fayda sağlamaz" ifadelerini kullandı.      
Fikri Işık, CHP'li Erdin Bircan'in kendisinin bir kışla ziyaretindeki hatıra fotoğrafıyla ilgili yorumuna Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafıyla yanıt verdi

 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Her türlü hain odağa karşı dimdik ayakta olan Türk askerimizi siyaset malzemesi yapmak hiç kimseye fayda sağlamaz" dedi. 

Milli Savunma Bakanı Işık, Edirne'de 54. Mekanize Tugay Komutanlığını ziyaret etmiş ve askerler ile tugay önünde fotoğraf çektirmişti. CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ise, bahse konu fotoğraf ile ilgili, "Utanç verici bir durum. Askerimizin diz çökmesi kabul edilemez. Bu, kışlaya siyasetin geldiğinin kanıtıdır" açıklamasında bulunmuştu.

Bakan Işık'ın 54. Mekanize Tugay Komutanlığını ziyareti sırasında çekilen fotoğrafı

"ASKERİMİZİ SİYASİ MALZEME YAPMAK FAYDA SAĞLAMAZ"
Bakan Işık, CHP Milletvekili Bircan'ın yaptığı açıklamaya resmi twitter adresinden cevap verdi. Bakan Işık, konuya ilişkin "Edirne ziyaretimiz sonrası bazı CHP'li siyasetçiler, kahraman askerlerimizi rencide edici iddialarda bulundular. Devlet protokolünde yer alanların askeri birlik ziyaretlerinde Tören Mangası ile hatıra fotoğrafı çektirmesi TSK'da genel bir uygulamadır. Her türlü hain odağa karşı dimdik ayakta olan Türk askerimizi siyaset malzemesi yapmak hiç kimseye fayda sağlamaz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.