19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bakan Işık'tan Darıca'ya müjde!

Darıca 13.09.2016 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bakan Işık'tan Darıca'ya müjde!

Bakan Işık'tan Darıca'ya müjde!

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Darıcalılar’la buluşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Darıca’da önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına Darıcalılar’ın Kurban Bayramı’nı kutlayarak başlayan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, şehitlerimiz ve şehitlerimizin ailelerine ayrı bir parantez açarak, evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm ailelerin bayramını kutladı. Bakan Işık, ‘’ Ülkemizin güvenliği için görev başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize Darıca Çınaraltı’ndan selam gönderiyor, bayramlarını kutluyorum’’dedi. ‘DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERDİK’ 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili konuşan Bakan Işık, ‘’Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. 15 Temmuz’da millet olarak bunu gösterdik. Her siyasi görüş, her farklı anlayış, her farklı etnik yapı, 15 Temmuz’da Türkiye için birleşti. Bu sayede bize demokrasi dersi vermeye kalkan tüm dünyaya, demokrasiye nasıl sahip çıkılır, bunu hep birlikte gösterdik. Bundan sonra da bu birlik ve beraberliği göstereceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, Muhasır Medeniyetler seviyesi üzerine ülkemizi çıkarmak için el birliğiyle, gönül birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi. ‘ASKERİ ALANIMIZIN BİR KISMI HALKA AÇILACAK’ Askeri alanların halka açılacağını açıklayan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık,’’Darıca en geç ilçelerimizden bir tanesi. Aynı zamanda Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilçelerimizden biri. Askeri alanımızı bir kısmı askeri ihtiyaçlar için kullanılacak, bir kısmını da Darıca halkına açacağız. Hiç köyü olmayan, sınırları çok dar olan bir ilçeyiz. Bunu en güzel şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bunun için gerekli talimatı verdim, çalışmalar devam ediyor’’dedi. DARICA ÜÇÜNCÜ BASAMAK SAĞLIK HİZMETİ VEREBİLECEK Askeri alanların halka açılmasıyla birlikte, eğitim kampüsü ve kamu alanı oluşturacaklarınımüjdeleyen Bakan Işık, ‘’Darıca’mızın daha iyi nefes alacağı yeşil alanlar projesini hayata geçireceğiz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de hayata geçirmek için çalışıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın yeni bir konsept üzerinde çalışıyor. O çalışma tamamlandığında Darıca üçüncü basamak sağlık hizmeti verebilecek duruma gelecek’’dedi. METRO ÇALIŞMALARI BAŞLADI Metro çalışmalarının başladığını kaydeden Bakana ışık, ‘’Metro çalışmalarını da Büyükşehir Belediyemiz başlattı. İnşallah tüm çalışmalarımızı hayata geçirip, Darıca’mızın çok daha güçlü, çok daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Bunların tamamını el birliğiyle yapacağız’’dedi.
Bakan Işık'tan Darıca'ya müjde!

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Darıcalılar’la buluşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Darıca’da önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına Darıcalılar’ın Kurban Bayramı’nı kutlayarak başlayan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, şehitlerimiz ve şehitlerimizin ailelerine ayrı bir parantez açarak, evlatlarını vatan uğruna şehit veren tüm ailelerin bayramını kutladı. Bakan Işık, ‘’ Ülkemizin güvenliği için görev başında bulunan tüm güvenlik güçlerimize Darıca Çınaraltı’ndan selam gönderiyor, bayramlarını kutluyorum’’dedi.

‘DÜNYAYA DEMOKRASİ DERSİ VERDİK’

15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili konuşan Bakan Işık, ‘’Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. 15 Temmuz’da millet olarak bunu gösterdik. Her siyasi görüş, her farklı anlayış, her farklı etnik yapı, 15 Temmuz’da Türkiye için birleşti. Bu sayede bize demokrasi dersi vermeye kalkan tüm dünyaya, demokrasiye nasıl sahip çıkılır, bunu hep birlikte gösterdik. Bundan sonra da bu birlik ve beraberliği göstereceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi, Muhasır Medeniyetler seviyesi üzerine ülkemizi çıkarmak için el birliğiyle, gönül birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

‘ASKERİ ALANIMIZIN BİR KISMI HALKA AÇILACAK’

Askeri alanların halka açılacağını açıklayan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık,’’Darıca en geç ilçelerimizden bir tanesi. Aynı zamanda Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilçelerimizden biri. Askeri alanımızı bir kısmı askeri ihtiyaçlar için kullanılacak, bir kısmını da Darıca halkına açacağız. Hiç köyü olmayan, sınırları çok dar olan bir ilçeyiz. Bunu en güzel şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bunun için gerekli talimatı verdim, çalışmalar devam ediyor’’dedi.

DARICA ÜÇÜNCÜ BASAMAK SAĞLIK HİZMETİ VEREBİLECEK

Askeri alanların halka açılmasıyla birlikte, eğitim kampüsü ve kamu alanı oluşturacaklarınımüjdeleyen Bakan Işık, ‘’Darıca’mızın daha iyi nefes alacağı yeşil alanlar projesini hayata geçireceğiz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de hayata geçirmek için çalışıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın yeni bir konsept üzerinde çalışıyor. O çalışma tamamlandığında Darıca üçüncü basamak sağlık hizmeti verebilecek duruma gelecek’’dedi.

METRO ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Metro çalışmalarının başladığını kaydeden Bakana ışık, ‘’Metro çalışmalarını da Büyükşehir Belediyemiz başlattı. İnşallah tüm çalışmalarımızı hayata geçirip, Darıca’mızın çok daha güçlü, çok daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Bunların tamamını el birliğiyle yapacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.