Bakan Işık ve Ağbal yatırımları havadan inceledi

Gebze 05.03.2017 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Işık ve Ağbal yatırımları havadan inceledi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gebze Teknik Üniversitesi'nde buluşarak görüş alışverişinde bulundu.

İKİ BAKAN HAVADAN İNCELEMEDE BULUNDU   Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gebze Teknik Üniversitesi'nde buluşarak görüş alışverişinde bulundu. Fikri Işık, Naci Ağbal, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün helikopter ile havalanarak Kocaeli'nde yapılan yatırımları havadan inceledi. Bakan Işık, Bakan Ağbal'a bilgi verdi.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gebze Teknik Üniversitesi'nde buluşarak görüş alışverişinde bulundu.

İKİ BAKAN HAVADAN İNCELEMEDE BULUNDU

 

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gebze Teknik Üniversitesi'nde buluşarak görüş alışverişinde bulundu. Fikri Işık, Naci Ağbal, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün helikopter ile havalanarak Kocaeli'nde yapılan yatırımları havadan inceledi. Bakan Işık, Bakan Ağbal'a bilgi verdi.

b5f4d1334b51c22d25329df9210b87d3.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.