Bakan açıkladı! Büyük artış...

Kocaeli 15.05.2019 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bakan açıkladı! Büyük artış...

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, yılın ilk 4 ayında Türkiye’yi ziyaret eden yabancı sayısının yüzde 24 arttığını bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, nisanda yabancı ziyaretçi sayısının yüzde 24 arttığını söyledi. Ersoy Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Turizmde yükselişimiz hız kesmeden sürüyor. Bir önceki yılın aynı ayına göre Nisan'da yabancı ziyaretçi sayısında 24 artış yakaladık. Sıralamada Almanlar 48, Ruslar 34, İngilizler 31 ile başı çekti. Stratejik sektör turizmde hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz."  
Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, yılın ilk 4 ayında Türkiye’yi ziyaret eden yabancı sayısının yüzde 24 arttığını bildirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, nisanda yabancı ziyaretçi sayısının yüzde 24 arttığını söyledi.

Ersoy Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Turizmde yükselişimiz hız kesmeden sürüyor. Bir önceki yılın aynı ayına göre Nisan'da yabancı ziyaretçi sayısında 24 artış yakaladık. Sıralamada Almanlar 48, Ruslar 34, İngilizler 31 ile başı çekti.

Stratejik sektör turizmde hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.