Bakan Akar, Azerbaycan ordusunu kutladı!

Gündem 17.10.2020 - 16:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakan Akar, Azerbaycan ordusunu kutladı!

Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile görüştü. Bakan Akar, görüşmede Karabağ'daki son durum hakkında bilgi aldı. Bakan Akar, Ermenistan'a ait 2 savaş uçağını düşüren Azerbaycan ordusunu kutladı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycanlı mevkidaşı Zakir Hasanov ile telefonda kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Ermenistan'ın sivil yerleşim yerlerini hedef aldığı saldırılar ile ilgili bilgi alan Bakan Akar, bölgedeki son durumu sordu. Azerbaycanlı mevkidaşına desteklerini ileten Bakan Akar, Azerbaycan ordusunu da kutladı. BAKAN AKAR TEBRİK ETTİ Akar, Fuzuli'yi işgalden kurtaran ve sivil yerleşim yerlerini ateş altına alan Ermenistan'ın iki SU-25'ini düşüren Azerbaycan Ordusu'nu kutladı. NE OLMUŞTU? Azerbaycan, Ermenistan'ın kalleş saldırıları sonrası ağır bombardıman başlattı. Azerbaycan'a saldırmak isteyen 2 Su-25 tipi savaş uçağı vurularak düşürüldü. Yapılan bir diğer açıklamada ise Ermenistan'ın S-300 Hava Savunma Sistemi'nin vurularak yok edildiği duyuruldu. Kaynak: Sabah Gazetesi

Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile görüştü. Bakan Akar, görüşmede Karabağ'daki son durum hakkında bilgi aldı. Bakan Akar, Ermenistan'a ait 2 savaş uçağını düşüren Azerbaycan ordusunu kutladı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycanlı mevkidaşı Zakir Hasanov ile telefonda kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Ermenistan'ın sivil yerleşim yerlerini hedef aldığı saldırılar ile ilgili bilgi alan Bakan Akar, bölgedeki son durumu sordu. Azerbaycanlı mevkidaşına desteklerini ileten Bakan Akar, Azerbaycan ordusunu da kutladı.

BAKAN AKAR TEBRİK ETTİ

Akar, Fuzuli'yi işgalden kurtaran ve sivil yerleşim yerlerini ateş altına alan Ermenistan'ın iki SU-25'ini düşüren Azerbaycan Ordusu'nu kutladı.

NE OLMUŞTU?

Azerbaycan, Ermenistan'ın kalleş saldırıları sonrası ağır bombardıman başlattı. Azerbaycan'a saldırmak isteyen 2 Su-25 tipi savaş uçağı vurularak düşürüldü. Yapılan bir diğer açıklamada ise Ermenistan'ın S-300 Hava Savunma Sistemi'nin vurularak yok edildiği duyuruldu.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.