Bakan Albayrak'tan son dakika normalleşme açıklaması

21.05.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakan Albayrak'tan son dakika normalleşme açıklaması

Son dakika haberlere göre, Bakan Albayrak, "Geride bıraktığımız süreç, salgının Türkiye ekonomisine etkisinin, gelişmekte olan ülkelere göre çok daha az olacağını gösterdi. Normalleşme döneminde, Türkiye için ortaya çıkan potansiyeli ve ekonomide yeni başarı hikayesi yazma imkanını en iyi değerlendireceğiz. 145,6 milyar TL finansman sağladık. 180 bin 933 işletmeye destek verdik. Önümüzde çok büyük fırsatlar var." dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı: Tüm imkanlarımızla ihracatçılarımızın yanındayız. Burada şikayetler geliyor. Yerli üretimi el sütünde tutacağız. Durmaksızın büyüyen sağlık sistemine 8 farklı hastaneden oluşan dev bir sağlık kompleksini eklemenin gururunu yaşıyoruz bugün. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Son dakika haberlere göre, Bakan Albayrak, "Geride bıraktığımız süreç, salgının Türkiye ekonomisine etkisinin, gelişmekte olan ülkelere göre çok daha az olacağını gösterdi. Normalleşme döneminde, Türkiye için ortaya çıkan potansiyeli ve ekonomide yeni başarı hikayesi yazma imkanını en iyi değerlendireceğiz. 145,6 milyar TL finansman sağladık. 180 bin 933 işletmeye destek verdik. Önümüzde çok büyük fırsatlar var." dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

Tüm imkanlarımızla ihracatçılarımızın yanındayız. Burada şikayetler geliyor. Yerli üretimi el sütünde tutacağız.

Durmaksızın büyüyen sağlık sistemine 8 farklı hastaneden oluşan dev bir sağlık kompleksini eklemenin gururunu yaşıyoruz bugün.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.