Bakan Çayırova Belediye Başkanı Gibi

Çayırova 01.03.2016 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bakan Çayırova Belediye Başkanı Gibi

Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Mart Ayı Oturumu’nu gerçekleştirmek üzere bir araya geldi.

3 gündem maddesinin yer aldığı Mart Ayı Çayırova Belediye Meclis Toplantısı’na tüm gruplardan eksik katılım oldu. 12 iktidar partisi meclis üyesinin yer aldığı oturumda 9 muhalefet meclis üyesi katılım gösterdi. Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci’ye katiplik görevi yapan meclis üyelerinin de olmadığı oturumda yedek katip üyeleri de olmayınca Başkan Demirci’ye Vahit Terzi ve Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin katiplik yaptı. HASTANE NETLİK KAZANSIN Mart Ayı Meclis Toplantısı öncesinde gündem dışı konulara ilişkin konuşmak isteyenlere söz veren Belediye Başkanı Demirci kendisi de Güneydoğu ve ülkemizin diğer şehirlerinde terör saldırılarında şehit olan asker ve diğer görevlilerin yakınlarına başsağlığı diledi. CHP Grubu adına konuşan A.Kadir Honca ise, “Herkes Çayırova’ya hastane yapılmalı. Çayırova’nın hastane ihtiyacı var diyor. Ama hadi gidip Çayırova’ya hastane yapalım diyen yok. Kocaeli’nin bir bakanı var. Sayın Fikri Işık sağlık bakanlığının bu konuya ilgi göstermesi adına gerekli girişimleri yapması gerekir.”dedi. Honca ayrıca 1-7 Mart arası deprem haftasına ilişkin AFAD’ın önemine değindi. Ayrıca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü de kutladı. BAKANIMIZ GEREKLİ İLGİYİ GÖSTERİYOR Honca’nın sözlerine cevap veren Çayırova Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci, “Bakan Fikri Işık adeta Çayırova Belediye Başkanı gibi. İlçemize çok önem veriyor. Eksikliklerle yakından ilgileniyor. Geçen hafta Ankara’daydım. Kendisi ile görüştük. Hastanenin yatırım planlaması içinde yer alacağını söyledi. Bu işler öyle söylendiği gibi kolay olmuyor.”dedi. Meclis Oturumunu da belediye içindeki birim müdürlerinin görev ve çalışma alanlarında revize yapılması, ilçedeki semt pazarlarında ki işgal harçlarının yeniden görüşülmesi diğer maddelerdi.
Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Mart Ayı Oturumu’nu gerçekleştirmek üzere bir araya geldi.

3 gündem maddesinin yer aldığı Mart Ayı Çayırova Belediye Meclis Toplantısı’na tüm gruplardan eksik katılım oldu. 12 iktidar partisi meclis üyesinin yer aldığı oturumda 9 muhalefet meclis üyesi katılım gösterdi. Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci’ye katiplik görevi yapan meclis üyelerinin de olmadığı oturumda yedek katip üyeleri de olmayınca Başkan Demirci’ye Vahit Terzi ve Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin katiplik yaptı.

HASTANE NETLİK KAZANSIN

Mart Ayı Meclis Toplantısı öncesinde gündem dışı konulara ilişkin konuşmak isteyenlere söz veren Belediye Başkanı Demirci kendisi de Güneydoğu ve ülkemizin diğer şehirlerinde terör saldırılarında şehit olan asker ve diğer görevlilerin yakınlarına başsağlığı diledi. CHP Grubu adına konuşan A.Kadir Honca ise, “Herkes Çayırova’ya hastane yapılmalı. Çayırova’nın hastane ihtiyacı var diyor. Ama hadi gidip Çayırova’ya hastane yapalım diyen yok. Kocaeli’nin bir bakanı var. Sayın Fikri Işık sağlık bakanlığının bu konuya ilgi göstermesi adına gerekli girişimleri yapması gerekir.”dedi. Honca ayrıca 1-7 Mart arası deprem haftasına ilişkin AFAD’ın önemine değindi. Ayrıca 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü de kutladı.

BAKANIMIZ GEREKLİ İLGİYİ GÖSTERİYOR

Honca’nın sözlerine cevap veren Çayırova Belediye ve Meclis Başkanı Şevki Demirci, “Bakan Fikri Işık adeta Çayırova Belediye Başkanı gibi. İlçemize çok önem veriyor. Eksikliklerle yakından ilgileniyor. Geçen hafta Ankara’daydım. Kendisi ile görüştük. Hastanenin yatırım planlaması içinde yer alacağını söyledi. Bu işler öyle söylendiği gibi kolay olmuyor.”dedi. Meclis Oturumunu da belediye içindeki birim müdürlerinin görev ve çalışma alanlarında revize yapılması, ilçedeki semt pazarlarında ki işgal harçlarının yeniden görüşülmesi diğer maddelerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.