19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bakan Dönmez'den doğalgaz fiyatlarıyla ilgili açıklama

Gündem 22.08.2020 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakan Dönmez'den doğalgaz fiyatlarıyla ilgili açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti. Bakan Dönmez ziyaretin ardından Karadeniz'de doğalgaz rezervi keşfi hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, "Keşif ile birlikte ithalatımızda ciddi azalma bekliyoruz" dedi. DOĞALGAZ FİYATLARI Dönmez, "Doğalgazı vatandaşlarımızın çok daha ekonomik fiyatlarla kullanabileceği altyapıyı oluşturmuş oluyoruz" diye konuştu. "MALIN BOL OLDUĞU YERDE FİYATLARIN DÜŞMESİ KAÇINILMAZ" Dönmez şöyle devam etti: "Önümüzde 6 bin kilometrekarelik yeni bir alan daha var. Uzmanlarımız değerlendirmesi, benzer yapıların orada da önümüze çıkabileceği yönünde. Malın bol olduğu yerde fiyatların düşmesi kaçınılmaz. Her halükarda kendi üreteceğimiz gazın ithal edeceğimiz gaza göre daha ekonomik olacağını bugünden söyleyebiliriz. Vatandaşlarımız o konuda müsterih olsunlar"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti. Bakan Dönmez ziyaretin ardından Karadeniz'de doğalgaz rezervi keşfi hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Dönmez, "Keşif ile birlikte ithalatımızda ciddi azalma bekliyoruz" dedi.

DOĞALGAZ FİYATLARI

Dönmez, "Doğalgazı vatandaşlarımızın çok daha ekonomik fiyatlarla kullanabileceği altyapıyı oluşturmuş oluyoruz" diye konuştu.

"MALIN BOL OLDUĞU YERDE FİYATLARIN DÜŞMESİ KAÇINILMAZ"

Dönmez şöyle devam etti:

"Önümüzde 6 bin kilometrekarelik yeni bir alan daha var. Uzmanlarımız değerlendirmesi, benzer yapıların orada da önümüze çıkabileceği yönünde.

Malın bol olduğu yerde fiyatların düşmesi kaçınılmaz. Her halükarda kendi üreteceğimiz gazın ithal edeceğimiz gaza göre daha ekonomik olacağını bugünden söyleyebiliriz. Vatandaşlarımız o konuda müsterih olsunlar"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.