Bakan Soylu, “Tüm Türkiye’de gerçekleştireceğiz!”

Gündem 10.08.2020 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakan Soylu, “Tüm Türkiye’de gerçekleştireceğiz!”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz." açıklamasında bulundu. Soylu'nun açıklamaları şöyle: “Yılbaşından bu yana 64'ü üst düzey 474 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz.” Ayrıntılar geliyor...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz." açıklamasında bulundu. Soylu'nun açıklamaları şöyle:

“Yılbaşından bu yana 64'ü üst düzey 474 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Salı günü tüm Türkiye'de koronavirüs tedbirleri ile ilgili yüksek yoğunluklu bir denetleme gerçekleştireceğiz.”

Ayrıntılar geliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.