BAKAN YARDIMCISI BÜYÜKDEDE GOSB’DA

Gebze 15.11.2018 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

BAKAN YARDIMCISI BÜYÜKDEDE GOSB’DA

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, GOSB katılımcılarıyla bir araya geldi.

Hasan Büyükdede, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu tarafından karşılandı. Toplantıya, GOSB Katılımcılarının yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Bozdemir, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de katılım gösterdi.  Yapılan istişare toplantısı ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, Büyükdede ile çözüm bekleyen konular hakkında fikir alış verişinde bulundular. Ziyaret anısına verilen anı tabağı takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile program tamamlandı. KÜBRA AKABALI
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, GOSB katılımcılarıyla bir araya geldi.

Hasan Büyükdede, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ümit Şişmanoğlu tarafından karşılandı. Toplantıya, GOSB Katılımcılarının yanı sıra, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Mehmet Bozdemir, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Türk Standartları Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de katılım gösterdi.  Yapılan istişare toplantısı ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların temsilcileri, Büyükdede ile çözüm bekleyen konular hakkında fikir alış verişinde bulundular. Ziyaret anısına verilen anı tabağı takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile program tamamlandı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.