Bakan yarın Gebze’ye gelecek

Gebze 01.07.2020 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakan yarın Gebze’ye gelecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Gebze-Darıca Metrosunu incelemek üzere Gebze’ye gelecek. Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek Bakanlık görevinde başarılar diledi. Görüşmede, Kocaeli'nde ki ulaşım yatırımları da ele alındı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu yarın Gebze metrosunu incelemek üzere Gebze’ye gelecek. Yarın saat 12.00’daki programda Bakan Karaismailoğlu’na Başkan Tahir Büyükakın’da eşlik edecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Gebze-Darıca Metrosunu incelemek üzere Gebze’ye gelecek.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek Bakanlık görevinde başarılar diledi. Görüşmede, Kocaeli'nde ki ulaşım yatırımları da ele alındı. Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu yarın Gebze metrosunu incelemek üzere Gebze’ye gelecek. Yarın saat 12.00’daki programda Bakan Karaismailoğlu’na Başkan Tahir Büyükakın’da eşlik edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.