Bakan Zammı Açıkladı

Ekonomi 02.10.2017 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bakan Zammı Açıkladı

Mehmet Şimşek, yüzde 40'lık MTV zammını sadece 2018'de alınacak yeni araçlar için geçerli olacağını söyledi..

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Şimşek, tartışmalara neden olan MTV zammına da değindi. PİYASADAKİ ARABALAR ETKİLENMEYECEK Şimşek, MTV zammını kimlerin ödeyeceğini çok net bir şekilde anlattı. Bakan Şimşek'in açıklamalarına göre; şu an piyasadaki hiçbir arabanın bu zamdan etkilenmeyeceğini söyledi. 2018 YILINDA ALINACAK SIFIR ARAÇLAR.. Mehmet Şimşek, 2018 yılında alınacak "sıfır" otomobillerin vergisinin bu kapsama alındığını açıkladı. ERDOĞAN: HÜKÜMETİMİZİN TAKDİRİDİR Cumhurbaşkanı Erdoğan dün geceki resepsiyonda MTV zammı ile ilgili "Daha önce motorlu taşıtlara olan zam oranı, aslında çok çok yüklü bir zam oranı değildi. Ama şu andaki zam oranını Bakanlar Kurulumuz tekrar bir değerlendirirse, o değerlendirmeden sonra ne yapabilir, tekrar bir düşürme olur mu olmaz mı, o tabi hükümetimizin takdiridir" açıklamasını yaptı. .
Mehmet Şimşek, yüzde 40'lık MTV zammını sadece 2018'de alınacak yeni araçlar için geçerli olacağını söyledi..

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı , katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Şimşek, tartışmalara neden olan na da değindi.

PİYASADAKİ ARABALAR ETKİLENMEYECEK
Şimşek, MTV mını kimlerin ödeyeceğini çok net bir şekilde anlattı. Bakan Şimşek'in açıklamalarına göre; şu an piyasadaki hiçbir arabanın bu zamdan etkilenmeyeceğini söyledi.

2018 YILINDA ALINACAK SIFIR ARAÇLAR..
Mehmet Şimşek, 2018 yılında alınacak "sıfır" otomobillerin vergisinin bu kapsama alındığını açıkladı.

ERDOĞAN: HÜKÜMETİMİZİN TAKDİRİDİR
Cumhurbaşkanı Erdoğan dün geceki resepsiyonda MTV zammı ile ilgili "Daha önce motorlu taşıtlara olan zam oranı, aslında çok çok yüklü bir zam oranı değildi. Ama şu andaki zam oranını Bakanlar Kurulumuz tekrar bir değerlendirirse, o değerlendirmeden sonra ne yapabilir, tekrar bir düşürme olur mu olmaz mı, o tabi hükümetimizin takdiridir" açıklamasını yaptı.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.