BAKANA SUİKAST GİRİŞİMİ

04.05.2017 - 00:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAKANA SUİKAST GİRİŞİMİ

Kamu İşleri ve Kalkınma Bakanı Abbas Abdullahi silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Somali'de Kamu İşleri ve Kalkınma Bakanı Abbas Abdullahi silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.Yetkililer, Sayıştay Başkanı Nur Farah'ın korumalığını yapan bir askerin başkanlık sarayına yakın kontrol noktasında açtığı ateş sonucu Kamu İşleri ve Kalkınma Bakanı Abdullahi'nin öldüğünü, araçta bulunan bir diğer bakanın ise saldırıdan sağ kurtulduğunu ifade etti. Diğer bakanın ismini açıklamayan yetkililer, saldırının detaylarına ilişkin bilgi vermedi.  
Kamu İşleri ve Kalkınma Bakanı Abbas Abdullahi silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.

Somali'de Kamu İşleri ve Kalkınma Bakanı Abbas Abdullahi silahlı saldırıda yaşamını yitirdi.Yetkililer, Sayıştay Başkanı Nur Farah'ın korumalığını yapan bir askerin başkanlık sarayına yakın kontrol noktasında açtığı ateş sonucu Kamu İşleri ve Kalkınma Bakanı Abdullahi'nin öldüğünü, araçta bulunan bir diğer bakanın ise saldırıdan sağ kurtulduğunu ifade etti.

Diğer bakanın ismini açıklamayan yetkililer, saldırının detaylarına ilişkin bilgi vermedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.