19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bakanlık Duyurdu. Perşembe Günü...

Ekonomi 29.01.2019 - 18:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bakanlık Duyurdu. Perşembe Günü...

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "31 Ocak'ta belli saatlerde Sarp Sınır Kapısı'ndan yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri yapılamayacaktır" denildi.

Bakanlık konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Bilindiği üzere, Sarp Sınır Kapısı'nın modernizasyonuna yönelik çalışmalar nedeniyle araç ve yolcu giriş-çıkış gümrük işlemleri geçici olarak sahanın Gürcistan’dan giriş yönünde gerçekleştirilmekteydi. Bu şekilde hizmet verilen yolcu salonları ve yaya koridorları,inşaat çalışmaları tamamlandığından, esas yerlerine taşınacaktır. Bu nedenle, 31.01.2019 Perşembe günü 10.00-18.00 saatleri arasında Bakanlığımız sistemleri geçici olarak çalışmayacağından, Sarp Sınır Kapısı'ndan yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri yapılamayacaktır. Bununla birlikte, Gürcistan’a Türkgözü ve Çıldır-Aktaş Kara Sınır Kapıları açık durumda olup, yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri için söz konusu sınır kapılarından hizmet verilmeye devam edilecektir"
Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "31 Ocak'ta belli saatlerde Sarp Sınır Kapısı'ndan yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri yapılamayacaktır" denildi.

Bakanlık konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Bilindiği üzere, Sarp Sınır Kapısı'nın modernizasyonuna yönelik çalışmalar nedeniyle araç ve yolcu giriş-çıkış gümrük işlemleri geçici olarak sahanın Gürcistan’dan giriş yönünde gerçekleştirilmekteydi.

Bu şekilde hizmet verilen yolcu salonları ve yaya koridorları,inşaat çalışmaları tamamlandığından, esas yerlerine taşınacaktır.

Bu nedenle, 31.01.2019 Perşembe günü 10.00-18.00 saatleri arasında Bakanlığımız sistemleri geçici olarak çalışmayacağından, Sarp Sınır Kapısı'ndan yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri yapılamayacaktır.

Bununla birlikte, Gürcistan’a Türkgözü ve Çıldır-Aktaş Kara Sınır Kapıları açık durumda olup, yolcu ve araç giriş-çıkış işlemleri için söz konusu sınır kapılarından hizmet verilmeye devam edilecektir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.