GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bakın Bakan Soylu’dan neyin sözünü aldı!

Darıca 03.12.2020 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Bakın Bakan Soylu’dan neyin sözünü aldı!

BAŞKAN BIYIK ANKARA’DAN ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan Darıcalılara önemli bir müjde daha geldi. Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir görüşme gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ziyaretinde Darıca için önemli bir adım attı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bakan Soylu ile yaptığı görüşmede Darıca’da hükümet konağı yapılması için söz aldığını sosyal medya hesabından duyurdu. SOYLU’DAN DARICA’YA HÜKÜMET KONAĞI SÖZÜ Başkan Bıyık açıklamasında, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile az önce yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Darıcamıza güzel haberlerle dönüyoruz. Seçim Beyannamemizde bulunan Hükümet Konağı yapımı için değerli bakanımızdan söz almış bulunmaktayız. Bizlere desteğini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz Cemil Yaman ve Sami Çakır olmak üzere tüm vekillerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN BIYIK ANKARA’DAN ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’tan Darıcalılara önemli bir müjde daha geldi.

Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir görüşme gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ziyaretinde Darıca için önemli bir adım attı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bakan Soylu ile yaptığı görüşmede Darıca’da hükümet konağı yapılması için söz aldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

SOYLU’DAN DARICA’YA HÜKÜMET KONAĞI SÖZÜ

Başkan Bıyık açıklamasında, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile az önce yapmış olduğumuz görüşme neticesinde Darıcamıza güzel haberlerle dönüyoruz. Seçim Beyannamemizde bulunan Hükümet Konağı yapımı için değerli bakanımızdan söz almış bulunmaktayız. Bizlere desteğini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz Cemil Yaman ve Sami Çakır olmak üzere tüm vekillerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.