19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bakın ne dağıttılar!

22.06.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakın ne dağıttılar!

Darıca’da salgın nedeniyle insanlar evlerine kapandı ancak sokak hayvanları unutulmadı. CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları sokak sokak dolaşarak kilolarca sokak hayvanlarına mama dağıttı. Darıca’da Covid-19 salgını nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları sokak hayvanları unutmayarak kilolarca kuru mama dağıttı. Pandemi nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken, can dostların sahipsiz kaldığını belirten CHP Darıca İlçe Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Dünya sadece bizden ibaret değil. Biz sokak hayvanlarımız için de gönüllülerimizle birlikte sahadayız. Vatandaşlarımız evde kalmaya devam etsinler ancak bu zor günlerinde imkanı olanlar, kapı önlerine bir kap su ve mama bırakmayı da ihmal etmesinler. Çünkü dünya o can dostlarla güzel. Salgın sebebiyle daha çok hassasiyet gösteriyoruz. Dostlarımızın sevgiye ve merhamete muhtaç olduğunu hep birlikte unutmamalıyız” dedi.  

Darıca’da salgın nedeniyle insanlar evlerine kapandı ancak sokak hayvanları unutulmadı. CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları sokak sokak dolaşarak kilolarca sokak hayvanlarına mama dağıttı.

Darıca’da Covid-19 salgını nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları sokak hayvanları unutmayarak kilolarca kuru mama dağıttı. Pandemi nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken, can dostların sahipsiz kaldığını belirten CHP Darıca İlçe Başkanı Ümit Kızılbuğa, “Dünya sadece bizden ibaret değil. Biz sokak hayvanlarımız için de gönüllülerimizle birlikte sahadayız. Vatandaşlarımız evde kalmaya devam etsinler ancak bu zor günlerinde imkanı olanlar, kapı önlerine bir kap su ve mama bırakmayı da ihmal etmesinler. Çünkü dünya o can dostlarla güzel. Salgın sebebiyle daha çok hassasiyet gösteriyoruz. Dostlarımızın sevgiye ve merhamete muhtaç olduğunu hep birlikte unutmamalıyız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.