19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

"Bakış" GOSB’dan yayınlanacak!

Gebze 14.12.2018 - 17:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

"Bakış" GOSB’dan yayınlanacak!

Habertürk TV,’de yayınlanan ve ekonominin nabzını tutan "Bakış" programı 19 Aralık ‘da Gebze’ye konuk oluyor.  Ekonomik gelişmelerin masaya yatırılacağı “Bakış”, GOSB Konferans Salonu'ndan canlı yayınlanacak. Habertürk TV, "Bakış" isimli ekonomi programının canlı yayınını, 19 Aralık Çarşamba günü saat 13.45'de GOSB Konferans Salonu'ndan gerçekleştirecek. Moderatörlüğünü Hürriyet Yazarı Noyan Doğan’ın yapacağı, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ve FKB Faktoring Sektör Kurulu Başkanı M. Çağatay Baydar’ın konuşmacı olarak yer alacağı panel ve canlı yayın, 19 Aralık Çarşamba günü 13.45 – 16.00 saatleri arasında, GOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda yapılacak. “KOBİLERLE GÜÇLÜ VE GÜVENLİ YARINLARA” “Kobilerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara” organizasyonu kapsamında 2023 Türkiye İhracat Stratejisi ve Eylem Planı doğrultusunda, KOBİ’lerin finansmana erişim ve yararlanabilecekleri kaynak alternatiflerini artırmak adına Finansal Kurumlar Birliği’nin desteği gerçekleştirilecek olan canlı yayın programına tüm GOSB katılımcıları davet edildi. Programın büyük bir ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

Habertürk TV,’de yayınlanan ve ekonominin nabzını tutan "Bakış" programı 19 Aralık ‘da Gebze’ye konuk oluyor.  Ekonomik gelişmelerin masaya yatırılacağı “Bakış”, GOSB Konferans Salonu'ndan canlı yayınlanacak.

Habertürk TV, "Bakış" isimli ekonomi programının canlı yayınını, 19 Aralık Çarşamba günü saat 13.45'de GOSB Konferans Salonu'ndan gerçekleştirecek. Moderatörlüğünü Hürriyet Yazarı Noyan Doğan’ın yapacağı, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ile Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ve FKB Faktoring Sektör Kurulu Başkanı M. Çağatay Baydar’ın konuşmacı olarak yer alacağı panel ve canlı yayın, 19 Aralık Çarşamba günü 13.45 – 16.00 saatleri arasında, GOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda yapılacak.

“KOBİLERLE GÜÇLÜ VE GÜVENLİ YARINLARA”

“Kobilerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara” organizasyonu kapsamında 2023 Türkiye İhracat Stratejisi ve Eylem Planı doğrultusunda, KOBİ’lerin finansmana erişim ve yararlanabilecekleri kaynak alternatiflerini artırmak adına Finansal Kurumlar Birliği’nin desteği gerçekleştirilecek olan canlı yayın programına tüm GOSB katılımcıları davet edildi. Programın büyük bir ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.