Bakkal-sucu tüp satamayacak.

Ekonomi 12.10.2018 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bakkal-sucu tüp satamayacak.

Türkiye LPG Derneği Başkanı Eyüp Aratay, tüpler için çıkarılan karekod uygulamasındaki zorunluluğun 2019'a kadar uzatıldığını anlatarak, "Yine bu süre de yetmeyecek. Karekod devreye girdiğinde tali bayi yapısı sistemi kitleyecektir. İçişleri Bakanlığı'nın da devreye girmesi gerekecek. Türkiye'de 70 milyon tüp var ve hepsi dolaşımda değil. Önerimiz, kademeli geçiş yapılması" dedi..

Türkiye LPG Derneği Başkanı Eyüp Aratay, tüpler için çıkarılan karekod uygulamasındaki zorunluluğun 2019'a kadar uzatıldığını anlatarak, "Yine bu süre de yetmeyecek. Karekod devreye girdiğinde tali bayi yapısı sistemi kitleyecektir. İçişleri Bakanlığı'nın da devreye girmesi gerekecek. 'de 70 milyon tüp var ve hepsi dolaşımda değil. Önerimiz, kademeli geçiş yapılması" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.