Bakkalların kazancı artacak!

Gebze 18.12.2019 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bakkalların kazancı artacak!

Gebze Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, faturamatikle yapılan işbirliği protokolü müjdesini oda üyelerine duyurdu. Göreve geldiği günden bu yana oda üyelerinin sorunları ve çözümleriyle ilgilenen Gebze Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, oda üyelerinin işyerlerine daha fazla müşteri gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek sürekli yeni projelerin peşinde olduklarını belirtti. Yapılan anlaşmayla oda üyesi işyerlerinin kazançlarının artacağını belirten Aydın, "Faturamatik Elektronik Para ve Ödeme Kurulu A.Ş. ile odamız arasında üyelerimizin faaliyetlerinin yanı sıra Faturamatik Temsilcisi olarak müşteri sayılarında artış sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzalanmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz. "REKABET GÜÇLERİ ARTACAK" Üyelerimiz bu sayede işyerlerine birden çok kalemi tek seferde eklemiş oldu. Faturamatik tarafından herhangi bir teminat bedeli alınmadan verilecek bu cihazlar sayesinde oda üyelerimiz elektrik, su, doğalgaz, internet, dijtal yayın, GSM, telefon ve oyun pini gibi işlemlerin tahsilatını nakit veya kredi kartıyla yapabilecekler. Bu sayede dükkana alışveriş için gelen müşterilerden ekstra kazanç elde edecekler. Bunun yanında alışverişe gelmeyen ama fatura ödemek için gelen müşterilerden de alışveriş yapmaları sayesinde ekstra kazanç elde edebilecekler ve bu sayede ulusal, zincir mağazalara karşı rekabet güçlerini artıracaklar" dedi. Bayilik veya teminat bedelinin alınmamasının bu sistemin en önemli avantajının olduğunu belirten Aydın, "Faturamatik'le yaptığımız anlaşma emsal olsun. Biz buradan diğer şirketlere sesleniyoruz, siz de gelin üyelerimiz için projeniz varsa birlikte değerlendirelim" dedi.        

Gebze Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, faturamatikle yapılan işbirliği protokolü müjdesini oda üyelerine duyurdu.

Göreve geldiği günden bu yana oda üyelerinin sorunları ve çözümleriyle ilgilenen Gebze Bakkallar Bayiler Büfeciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, oda üyelerinin işyerlerine daha fazla müşteri gelmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek sürekli yeni projelerin peşinde olduklarını belirtti. Yapılan anlaşmayla oda üyesi işyerlerinin kazançlarının artacağını belirten Aydın, "Faturamatik Elektronik Para ve Ödeme Kurulu A.Ş. ile odamız arasında üyelerimizin faaliyetlerinin yanı sıra Faturamatik Temsilcisi olarak müşteri sayılarında artış sağlamak amacıyla işbirliği protokolü imzalanmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz.

"REKABET GÜÇLERİ ARTACAK"

Üyelerimiz bu sayede işyerlerine birden çok kalemi tek seferde eklemiş oldu. Faturamatik tarafından herhangi bir teminat bedeli alınmadan verilecek bu cihazlar sayesinde oda üyelerimiz elektrik, su, doğalgaz, internet, dijtal yayın, GSM, telefon ve oyun pini gibi işlemlerin tahsilatını nakit veya kredi kartıyla yapabilecekler. Bu sayede dükkana alışveriş için gelen müşterilerden ekstra kazanç elde edecekler. Bunun yanında alışverişe gelmeyen ama fatura ödemek için gelen müşterilerden de alışveriş yapmaları sayesinde ekstra kazanç elde edebilecekler ve bu sayede ulusal, zincir mağazalara karşı rekabet güçlerini artıracaklar" dedi. Bayilik veya teminat bedelinin alınmamasının bu sistemin en önemli avantajının olduğunu belirten Aydın, "Faturamatik'le yaptığımız anlaşma emsal olsun. Biz buradan diğer şirketlere sesleniyoruz, siz de gelin üyelerimiz için projeniz varsa birlikte değerlendirelim" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.