BAL’da Play-Off günü

Spor 22.04.2017 - 08:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BAL’da Play-Off günü

  2016-2017 sezonunun tamamlandığı Bölgesel Amatör Lig’de gözler 1’nci kademe Play-Off karşılaşmalarına çevrildi. 12 grup birincisinin oynayacağı 6 müsabaka sonunda galip gelen 6 takım Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. Bu müsabakalarda mağlup olan 6 takımın oynayacağı 2. Kademe Play-Off müsabakaları sonunda galip gelen 3 takım daha Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. TURGUTLU-EROK MAÇINA YOĞUN İLGİ Play-Off maçlarında sonucu merakla beklenen karşılaşmalardan biri de bugün Bursa’da oynanacak. Turgutluspor ile Erokspor arasında oynanacak olan mücadeleyi, Gebze bölgesinden bir çok antrenör ve spor adamının takip edeceği öğrenildi. Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı kazanan taraf adını 3.Lig’e yazdıracak, kaybeden takım ise Pazar günü oynanacak olan Modafen-Velimeşe maçının mağlubu ile bir kez daha 3.Lig vizesi için karşılaşacak. İŞTE PROGRAM 22 NİSAN CUMARTESİ MERSİN TEVFİK SIR GÜR STADI 15.00 Mardinspor- Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ STADI 15.00 Yeni Altındağ Belediyespor-Osmaniyespor KARACABEY M. FEHMİ GERÇEKER İLÇE STADI 15.00 Turgutluspor- Erokspor 23 NİSAN PAZAR KÜTAHYA STADI Saat 15.00 Modafenspor- Ergene Velimeşespor ANKARA 19 MAYIS STADI 20.00 Arsinspor-Güzelorduspor 24 NİSAN PAZARTESİ ESKİŞEHİR ATATÜRK STADI 15.00 Utaş Uşakspor- Bucak Belediye Oğuzhanspor  

 

2016-2017 sezonunun tamamlandığı Bölgesel Amatör Lig’de gözler 1’nci kademe Play-Off karşılaşmalarına çevrildi. 12 grup birincisinin oynayacağı 6 müsabaka sonunda galip gelen 6 takım Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. Bu müsabakalarda mağlup olan 6 takımın oynayacağı 2. Kademe Play-Off müsabakaları sonunda galip gelen 3 takım daha Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

TURGUTLU-EROK MAÇINA YOĞUN İLGİ

Play-Off maçlarında sonucu merakla beklenen karşılaşmalardan biri de bugün Bursa’da oynanacak. Turgutluspor ile Erokspor arasında oynanacak olan mücadeleyi, Gebze bölgesinden bir çok antrenör ve spor adamının takip edeceği öğrenildi. Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı kazanan taraf adını 3.Lig’e yazdıracak, kaybeden takım ise Pazar günü oynanacak olan Modafen-Velimeşe maçının mağlubu ile bir kez daha 3.Lig vizesi için karşılaşacak.

İŞTE PROGRAM

22 NİSAN CUMARTESİ

MERSİN TEVFİK SIR GÜR STADI

15.00 Mardinspor- Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor

ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ STADI

15.00 Yeni Altındağ Belediyespor-Osmaniyespor

KARACABEY M. FEHMİ GERÇEKER İLÇE STADI

15.00 Turgutluspor- Erokspor

23 NİSAN PAZAR

KÜTAHYA STADI

Saat 15.00 Modafenspor- Ergene Velimeşespor

ANKARA 19 MAYIS STADI

20.00 Arsinspor-Güzelorduspor

24 NİSAN PAZARTESİ

ESKİŞEHİR ATATÜRK STADI

15.00 Utaş Uşakspor- Bucak Belediye Oğuzhanspor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.