BAL’ın akıbeti belli oldu!

Spor 13.09.2020 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

BAL’ın akıbeti belli oldu!

Günlerdir cevabı merakla beklenen BAL liginin oynanıp oynanmayacağı konusunu masaya yatıran TFF, liglerin başlaması yönünde karar kıldı. 1 Kasım’da liglerin seyircisiz olarak oynanmasını ön gören TFF, resmi açıklamayı hafta içerisinde yapacak. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan TFF Amatör İşler Kurulu, önce koronavirüs tedbirleri, ardından ise 2020-2021 sezonu amatör ligler ile ilgili önemli bir zirve gerçekleştirdi. Toplantıdan, liglerin oynanması gerektiğini düşüncesi çıkarken, liglerin başlaması için ön görülen tarihin 1 Kasım olduğu öğrenildi. Liglerin başlama tarihinden 40 gün önce kulüplere bildiri yapacak olan TFF, resmi açıklamayı hafta içerisinde yapacak. SEYİRCİSİZ OYNANACAK Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının statüde belirtildiği haliyle oynanmaya devam edileceği belirtilirken, “Bu müsabakalar seyircisiz oynanacak olup, tribünlere kesinlikle seyirci alınmayacaktır. Her iki takımın en fazla 15 yöneticisi ile 18’e yazılmayan 5 yedek futbolcusu tribünlere alınacaktır. İllerimizde büyükler kategorisinde yerel olarak oynanan Süper Amatör, 1’nci ve 2’nci Amatör ligler ile 19 yaş altı 1’nci ve 19 yaş altı 2’nci amatör ligler oynanmaya devam edecek olup bu müsabakalar seyircisiz oynanacaktır. Bu müsabakalara kaç yönetici gireceği Futbol İl Temsilcilikler tarafından belirlenecektir” ifadelerine yer verildi. RESMİ AÇIKLAMA HAFTA İÇİNDE Resmi açıklamanın Bilim Kurulu ve Sağlık Kurulu ile yapılacak olan son görüşmeden sonra yapılacağını bildiren Türkiye Futbol Federasyonu,  “Ülkemizde ve dünyada etkileri devam etmekte olan Covid-19 salgın hastalığının seyri, hastalığa bağlı Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler ve uyguladığı talimatlar ile TFF Sağlık Kurulunun önerileri çerçevesinde TFF Yönetim Kurulunun onayı ile resmî açıklama önümüzdeki hafta yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.  

Günlerdir cevabı merakla beklenen BAL liginin oynanıp oynanmayacağı konusunu masaya yatıran TFF, liglerin başlaması yönünde karar kıldı. 1 Kasım’da liglerin seyircisiz olarak oynanmasını ön gören TFF, resmi açıklamayı hafta içerisinde yapacak.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan TFF Amatör İşler Kurulu, önce koronavirüs tedbirleri, ardından ise 2020-2021 sezonu amatör ligler ile ilgili önemli bir zirve gerçekleştirdi. Toplantıdan, liglerin oynanması gerektiğini düşüncesi çıkarken, liglerin başlaması için ön görülen tarihin 1 Kasım olduğu öğrenildi. Liglerin başlama tarihinden 40 gün önce kulüplere bildiri yapacak olan TFF, resmi açıklamayı hafta içerisinde yapacak.

SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının statüde belirtildiği haliyle oynanmaya devam edileceği belirtilirken, “Bu müsabakalar seyircisiz oynanacak olup, tribünlere kesinlikle seyirci alınmayacaktır. Her iki takımın en fazla 15 yöneticisi ile 18’e yazılmayan 5 yedek futbolcusu tribünlere alınacaktır. İllerimizde büyükler kategorisinde yerel olarak oynanan Süper Amatör, 1’nci ve 2’nci Amatör ligler ile 19 yaş altı 1’nci ve 19 yaş altı 2’nci amatör ligler oynanmaya devam edecek olup bu müsabakalar seyircisiz oynanacaktır. Bu müsabakalara kaç yönetici gireceği Futbol İl Temsilcilikler tarafından belirlenecektir” ifadelerine yer verildi.

RESMİ AÇIKLAMA HAFTA İÇİNDE

Resmi açıklamanın Bilim Kurulu ve Sağlık Kurulu ile yapılacak olan son görüşmeden sonra yapılacağını bildiren Türkiye Futbol Federasyonu,  “Ülkemizde ve dünyada etkileri devam etmekte olan Covid-19 salgın hastalığının seyri, hastalığa bağlı Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler ve uyguladığı talimatlar ile TFF Sağlık Kurulunun önerileri çerçevesinde TFF Yönetim Kurulunun onayı ile resmî açıklama önümüzdeki hafta yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.