“BAL ligi 2 haftada bitirilebilir”

Spor 25.04.2020 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“BAL ligi 2 haftada bitirilebilir”

SERKAN ESEN’DEN GAZETEMİZE SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Gebzespor altyapısında yetişen, mor beyazlı formayla iki sezon önce şampiyonluk sevinci yaşayan, şu sıralar Karamürselspor formasını terleten başarılı futbolcu Serkan Esen, karantina günlerinde gazetemize samimi açıklamalarda bulundu. Eşi İdil hanım ile birlikte evde geçen günleri anlatan 30 yaşındaki futbolcu, boş zamanları fırsata çevirmeye çalıştığını söyledi. Serkan, “Sık sık belgesel ve filmler izliyorum. İnternetten araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Borsaya karşı hep merakım olmuştur. Borsa üzerinde de araştırmalar yaparak günlerimi eğlenceli hale getiriyorum. Futboldan sonra neler yapabileceğimi düşünüyorum. Okumak ve araştırmak gerçekten çok güzel. Herkese tavsiye ederim” dedi. SEYİRCİSİZ OLARAK OYNANMAYA DEVAM ETMELİ Liglerin başlama tarihi için konuşan Serkan Esen, “Bu karar Türkiye Futbol Federasyonu’nun tek başına alabileceği bir karar değil. Dünya Sağlık Örgütü’nün koronavirüs salgını hakkında vereceği rapora göre, Bilim Kurulu’muzun alacağı karar önemli. Sağlık her şeyden önce geliyor. Bu nedenle hiçbir futbolcunun ve ailelerinin sağlığını riske etmeden liglerin yeniden seyircisiz olarak oynanmaya devam edeceğini düşünüyorum. BAL’da zaten 4 hafta kaldı. Cumartesi ve Çarşamba maç oynatarak lig 2 haftada bitirilebilir” ifadelerini kullandı. KARAMÜRSEL’DE MUTLUYUM Karamürsel’de geçen günlerini anlatan Serkan, tek aktivitesi futbol olan şirin bir ilçede futbol oynamaktan mutlu olduğunu söyledi. Sezonun ikinci yarısına 8’de 6 yaparak başladıklarını belirten yıldız oyuncu, “Müthiş bir çıkış yakalayarak form tutmuşken, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınması bizim için pek iyi olmadı. Gerçekten kaliteli ve karakterli bir takımımız, başarılı ve futbolu gerçekten çok iyi bilen bir teknik direktörümüz(Cem Baki) var. Karamürselspor’da gerçek bir aile ortamı var. Bu ortam, performansıma da direkt yansıdı ve takımıma katkı sağladım. Hedefimiz ilk başta kümede kalmaktı ama aldığımız sonuçlar bizi yukarıya itti ve ‘Neden olmasın ki’ dedik. Bu sezon ligi en iyi noktada bitirip gelecek sezon daha iddialı bir Karamürselspor olacağından şüphem yok” dedi. Evlerine kapanan Serkan Esen ve eşi İdil Esen, gazetemize özel poz verdiler. Serkan Esen, boş zamanlarında bol bol kitap okuyor. Yıldız oyuncu, Mustafa Kemal Atatürk sevgisini böyle gösterdi.
SERKAN ESEN’DEN GAZETEMİZE SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Gebzespor altyapısında yetişen, mor beyazlı formayla iki sezon önce şampiyonluk sevinci yaşayan, şu sıralar Karamürselspor formasını terleten başarılı futbolcu Serkan Esen, karantina günlerinde gazetemize samimi açıklamalarda bulundu.

Eşi İdil hanım ile birlikte evde geçen günleri anlatan 30 yaşındaki futbolcu, boş zamanları fırsata çevirmeye çalıştığını söyledi. Serkan, “Sık sık belgesel ve filmler izliyorum. İnternetten araştırmalar yaparak kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Borsaya karşı hep merakım olmuştur. Borsa üzerinde de araştırmalar yaparak günlerimi eğlenceli hale getiriyorum. Futboldan sonra neler yapabileceğimi düşünüyorum. Okumak ve araştırmak gerçekten çok güzel. Herkese tavsiye ederim” dedi.

SEYİRCİSİZ OLARAK OYNANMAYA DEVAM ETMELİ

Liglerin başlama tarihi için konuşan Serkan Esen, “Bu karar Türkiye Futbol Federasyonu’nun tek başına alabileceği bir karar değil. Dünya Sağlık Örgütü’nün koronavirüs salgını hakkında vereceği rapora göre, Bilim Kurulu’muzun alacağı karar önemli. Sağlık her şeyden önce geliyor. Bu nedenle hiçbir futbolcunun ve ailelerinin sağlığını riske etmeden liglerin yeniden seyircisiz olarak oynanmaya devam edeceğini düşünüyorum. BAL’da zaten 4 hafta kaldı. Cumartesi ve Çarşamba maç oynatarak lig 2 haftada bitirilebilir” ifadelerini kullandı.

KARAMÜRSEL’DE MUTLUYUM

Karamürsel’de geçen günlerini anlatan Serkan, tek aktivitesi futbol olan şirin bir ilçede futbol oynamaktan mutlu olduğunu söyledi. Sezonun ikinci yarısına 8’de 6 yaparak başladıklarını belirten yıldız oyuncu, “Müthiş bir çıkış yakalayarak form tutmuşken, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınması bizim için pek iyi olmadı. Gerçekten kaliteli ve karakterli bir takımımız, başarılı ve futbolu gerçekten çok iyi bilen bir teknik direktörümüz(Cem Baki) var. Karamürselspor’da gerçek bir aile ortamı var. Bu ortam, performansıma da direkt yansıdı ve takımıma katkı sağladım. Hedefimiz ilk başta kümede kalmaktı ama aldığımız sonuçlar bizi yukarıya itti ve ‘Neden olmasın ki’ dedik. Bu sezon ligi en iyi noktada bitirip gelecek sezon daha iddialı bir Karamürselspor olacağından şüphem yok” dedi.

Evlerine kapanan Serkan Esen ve eşi İdil Esen, gazetemize özel poz verdiler.

Serkan Esen, boş zamanlarında bol bol kitap okuyor.

Yıldız oyuncu, Mustafa Kemal Atatürk sevgisini böyle gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.