BAL takımlarına mesajı var

Spor 22.09.2016 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BAL takımlarına mesajı var

BAL takımlarına mesajı var

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları 24 ve 25 Eylül 2016 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlıyor. BAL müsabakaları; 13 takımlı 10, 12 takımlı 1  ve 14 takımlı 1 grupta olmak üzere toplamda 12 grupta, 156 takımın katılımıyla 79 ilde oynanacak. Grup maçları sonunda birincisi olan 12 takımın oynayacağı play-off müsabakalarının ardından 9 takım, Spor Toto 3.Lig'e çıkmaya hak kazanacak. BAL'ın başlayacak olması nedeniyle bir açıklama yapan TFF İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, tüm kulüplere başarı dilerken, fair-play'in ön plana çıkacağı bir sezon olmasını beklediklerini belirtti. Ali Düşmez, BAL'ın kuruluşunun 7. sezonu olduğunu belirterek, "Futbolu yaygınlaştırma misyonu için çok önemli bir araç haline gelen Bölgesel Amatör Lig sayesinde, profesyonel liglerde takımı bulunmayan 28 ilde ve onlarca büyük nüfuslu ilçede futbolun gelişmesi, üst liglere önemli bir kaynak olmasını sağlamak için çalışmalarımızı ilk günkü kararlılıkla devam ettiriyoruz. Bu sezon çok daha çekişmeli ve zevkli bir sezon izleyeceğimize eminim" dedi.
BAL takımlarına mesajı var

2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları 24 ve 25 Eylül 2016 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlıyor.

BAL müsabakaları; 13 takımlı 10, 12 takımlı 1  ve 14 takımlı 1 grupta olmak üzere toplamda 12 grupta, 156 takımın katılımıyla 79 ilde oynanacak.

Grup maçları sonunda birincisi olan 12 takımın oynayacağı play-off müsabakalarının ardından 9 takım, Spor Toto 3.Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

BAL'ın başlayacak olması nedeniyle bir açıklama yapan TFF İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez, tüm kulüplere başarı dilerken, fair-play'in ön plana çıkacağı bir sezon olmasını beklediklerini belirtti. Ali Düşmez, BAL'ın kuruluşunun 7. sezonu olduğunu belirterek, "Futbolu yaygınlaştırma misyonu için çok önemli bir araç haline gelen Bölgesel Amatör Lig sayesinde, profesyonel liglerde takımı bulunmayan 28 ilde ve onlarca büyük nüfuslu ilçede futbolun gelişmesi, üst liglere önemli bir kaynak olmasını sağlamak için çalışmalarımızı ilk günkü kararlılıkla devam ettiriyoruz. Bu sezon çok daha çekişmeli ve zevkli bir sezon izleyeceğimize eminim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.