19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BALIKESİR'DEN GELİP GEBZE'Yİ İNCELEDİLER

Gebze 08.02.2016 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BALIKESİR'DEN GELİP GEBZE'Yİ İNCELEDİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar birçok kurum ve kuruluşa örnek olmaya devam ediyor.

Türkiye genelinde birçok Büyükşehir Belediyesi bu çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teknik geziler düzenliyor. Bu kapsamda Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü’nce oluşturulan programlar, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi almak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı teknik ekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. GEBZE'DE ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER Hafriyat Şube Müdürlüğü tarafından ilimiz sınırları içerisinde hafriyat taşıyan araçları yönetebilmek amacıyla “Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi Programı” ve “Hafriyat Araçları Uydu Takip Sistemi” kullanılmaya başlandı. Bu programları ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla ilimize gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi teknik ekipleri, Kent Konut A.Ş. tarafından Gebze ilçesinde proje uygulaması yapılan Madeks-Kırmataş Rehabiliteye Hazırlık Maksatlı Dolgu Sahası’nda gerekli incelemelerde bulundu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar birçok kurum ve kuruluşa örnek olmaya devam ediyor.

Türkiye genelinde birçok Büyükşehir Belediyesi bu çalışmaları kendi belediyelerinde uygulayabilmek amacıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teknik geziler düzenliyor. Bu kapsamda Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü’nce oluşturulan programlar, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi almak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı teknik ekipleri, Hafriyat Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

GEBZE'DE ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

Hafriyat Şube Müdürlüğü tarafından ilimiz sınırları içerisinde hafriyat taşıyan araçları yönetebilmek amacıyla “Hafriyat Yönetim Bilgi Sistemi Programı” ve “Hafriyat Araçları Uydu Takip Sistemi” kullanılmaya başlandı. Bu programları ve yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacıyla ilimize gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi teknik ekipleri, Kent Konut A.Ş. tarafından Gebze ilçesinde proje uygulaması yapılan Madeks-Kırmataş Rehabiliteye Hazırlık Maksatlı Dolgu Sahası’nda gerekli incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.