Balay asaleten atandı

Dilovası 28.03.2016 - 23:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Balay asaleten atandı

2014 Yılından bu yana Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak vekaleten görev yapan Murat Balay görev yaptığı Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı.

1975 yılında Gebze´de doğdu. İlk ve Ortaokulu Dilovası´nda okudu. Gebze İmam Hatip Lisesinden 1993 yılında mezun oldu. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olarak İstanbul Pendik Kaynarca Şevket Sabancı İlköğretim Okulunda Öğretmenliğe başladı. Sırasıyla;Körfez Tüpraş İ.O,Yukarı Hereke İ.O,Kışladüzü İ.O ve Hereke Sümer İ.O da sınıf öğretmeni olarak çalıştı. Ardından Körfez Anadolu İ.O da Müdür Yardımcılığı ile yöneticiliğe başladı. 2005-2010 yılları arasında Körfez Ahmet taner Kışlalı İ.O da Okul Müdür Vekilliği görevini yürüttü. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlaması alanında yaptığı Yüksek Lisans tan sonra Okul Müdürü olarak İzmit Hızır Reis İlköğretim Okulunda göreve başladı. 11.06.2014  tarihinden itibaren Kocaeli ili Dilovası İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 kız babasıdır. Kaynak: Dilovası Hedef Gazetesi
2014 Yılından bu yana Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak vekaleten görev yapan Murat Balay görev yaptığı Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı.

1975 yılında Gebze´de doğdu. İlk ve Ortaokulu Dilovası´nda okudu. Gebze İmam Hatip Lisesinden 1993 yılında mezun oldu. Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olarak İstanbul Pendik Kaynarca Şevket Sabancı İlköğretim Okulunda Öğretmenliğe başladı. Sırasıyla;Körfez Tüpraş İ.O,Yukarı Hereke İ.O,Kışladüzü İ.O ve Hereke Sümer İ.O da sınıf öğretmeni olarak çalıştı. Ardından Körfez Anadolu İ.O da Müdür Yardımcılığı ile yöneticiliğe başladı. 2005-2010 yılları arasında Körfez Ahmet taner Kışlalı İ.O da Okul Müdür Vekilliği görevini yürüttü. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesinde Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlaması alanında yaptığı Yüksek Lisans tan sonra Okul Müdürü olarak İzmit Hızır Reis İlköğretim Okulunda göreve başladı. 11.06.2014  tarihinden itibaren Kocaeli ili Dilovası İlçesi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 kız babasıdır.

Kaynak: Dilovası Hedef Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.