19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Balçık’ta sona geliniyor

Spor 27.11.2019 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Balçık’ta sona geliniyor

HABER: KÜBRA AKABALI Balçık Mezarlık hizmet binasında ince işçiliklerin yapılmasının ardından vatandaşların kullanımına açılacak. Hayırseverler ve Darıca Belediyesi ortaklığı ile yapılan Balçık Mezarlık Hizmet Binası’nda sona gelindi. Bina, ince işçiliklerin ardından vatandaşların kullanımına açılacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşımızın derdini derdimiz biliyoruz. Vatandaşlarımızdan en büyük talep burada abdest alacak bir yerin olmamasıydı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda ortak akılla başladığımız işi büyüttük. Burada 160 m2 hizmet binası yapılıyor. Abdesthane yönetim binası, taziye evi olacak” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Balçık Mezarlık hizmet binasında ince işçiliklerin yapılmasının ardından vatandaşların kullanımına açılacak. Hayırseverler ve Darıca Belediyesi ortaklığı ile yapılan Balçık Mezarlık Hizmet Binası’nda sona gelindi. Bina, ince işçiliklerin ardından vatandaşların kullanımına açılacak. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşımızın derdini derdimiz biliyoruz. Vatandaşlarımızdan en büyük talep burada abdest alacak bir yerin olmamasıydı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda ortak akılla başladığımız işi büyüttük. Burada 160 m2 hizmet binası yapılıyor. Abdesthane yönetim binası, taziye evi olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.