Balçık’ta temel atıldı!

Darıca 27.09.2019 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Balçık’ta temel atıldı!

Balçık Mezarlık hizmet binası temel atma töreninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmet binamızın temelini atıyoruz, hayırlı olsun” dedi.

Darıca Belediyesi Balçık Mezarlık hizmet binası temel atma töreni dün gerçekleştirildi. Balçık Mezarlığı’nda gerçekleşen temel atma törenine; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.  Temel atma töreninde ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma yaptı. Başkan Bıyık, “Darıca belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşımızın derdini derdimiz biliyoruz. Vatandaşlarımızdan en büyük talep burada abdest alacak bir yerin olmamasıydı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda ortak akılla başladığımız işi büyüttük. Burada 160 m2 hizmet binası olacak. Abdesthane yönetim binası, taziye evi olacak. Belediyemiz imkanları ile yaptığımız bu hizmet binası 600 dönüm bir alan. Sadece canlılarımızın değil ölülerimizin de mekanlarını güzelleştireceğiz. Cenaze sahiplerimizin parke taşı döşemek gibi istekler var. Bunları da yerine getireceğiz” ifadelerine yer verdi. MUZAFFER BAŞKANI TEBRİK EDERİM Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak bir konuşma yaptı. Çakmak, “Mübarek Cuma günü temel atma töreni için bir araya geldik, bir cuma günü de açmak için bir araya geleceğiz. Kıt imkanları bir araya getirerek bu hizmeti yapan Muzaffer başkanımızı tebrik ediyorum. Muzaffer başkanımıza yetişmeye çalışıyorum, kendisinin çalışmalarını takdir ediyorum. Kocaeli büyük bir şehir. Her ilçede çok güzel faaliyetlerimiz var. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. KISITLI İMKANLARLA YAPILIYOR Çakmak’ın ardından son olarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman konuştu. Kaymakam Karaman, “Bugün bir hayır hizmeti icra ediliyor. İmkanımız olsa Darıca’nın merkezinde bunu inşa etseydik. Orası doldu ama böyle güzel bir mekanda kabristanlığımızı devam ettiriyoruz. Başkan bu kıt ödenek ve imkanlarla hayırseverlerle birlikte bu işi yürüyor. Katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu programda olmaktan gurur duyuyorum. Burası ilçemizin dışında ama artık bizim” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç dua etti. Duanın ardından kurban kesilerek temek atıldı. HABER: KÜBRA AKABALI
Balçık Mezarlık hizmet binası temel atma töreninde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hizmet binamızın temelini atıyoruz, hayırlı olsun” dedi.

Darıca Belediyesi Balçık Mezarlık hizmet binası temel atma töreni dün gerçekleştirildi. Balçık Mezarlığı’nda gerçekleşen temel atma törenine; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.  Temel atma töreninde ilk olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir konuşma yaptı. Başkan Bıyık, “Darıca belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşımızın derdini derdimiz biliyoruz. Vatandaşlarımızdan en büyük talep burada abdest alacak bir yerin olmamasıydı. Yaptığımız görüşmeler sonucunda ortak akılla başladığımız işi büyüttük. Burada 160 m2 hizmet binası olacak. Abdesthane yönetim binası, taziye evi olacak. Belediyemiz imkanları ile yaptığımız bu hizmet binası 600 dönüm bir alan. Sadece canlılarımızın değil ölülerimizin de mekanlarını güzelleştireceğiz. Cenaze sahiplerimizin parke taşı döşemek gibi istekler var. Bunları da yerine getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

MUZAFFER BAŞKANI TEBRİK EDERİM

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak bir konuşma yaptı. Çakmak, “Mübarek Cuma günü temel atma töreni için bir araya geldik, bir cuma günü de açmak için bir araya geleceğiz. Kıt imkanları bir araya getirerek bu hizmeti yapan Muzaffer başkanımızı tebrik ediyorum. Muzaffer başkanımıza yetişmeye çalışıyorum, kendisinin çalışmalarını takdir ediyorum. Kocaeli büyük bir şehir. Her ilçede çok güzel faaliyetlerimiz var. Başta belediye başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

KISITLI İMKANLARLA YAPILIYOR

Çakmak’ın ardından son olarak Darıca Kaymakamı Ömer Karaman konuştu. Kaymakam Karaman, “Bugün bir hayır hizmeti icra ediliyor. İmkanımız olsa Darıca’nın merkezinde bunu inşa etseydik. Orası doldu ama böyle güzel bir mekanda kabristanlığımızı devam ettiriyoruz. Başkan bu kıt ödenek ve imkanlarla hayırseverlerle birlikte bu işi yürüyor. Katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bu programda olmaktan gurur duyuyorum. Burası ilçemizin dışında ama artık bizim” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç dua etti. Duanın ardından kurban kesilerek temek atıldı.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.