Balkan Türkleri MHP’de

Kocaeli 15.12.2016 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Balkan Türkleri MHP’de

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu ve İzmit Şube Başkanı Lütfi Bodur MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bayram Çolakoğlu Anayasa Değişiklik Paketi üzerinde sağlanan uzlaşmayla Balkan Göçmenlerinden sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanların kapsam dışı kalmasıyla ilgili MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret ettiğini belirtti. ÇOLAKOĞLU: UZLAŞMA SAĞLANDI Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu “Anayasa değişiklik paketi üzerinde bir uzlaşma sağlandı. Teklifte doğuştan Türk vatandaşı olanlar diye bir kavram var. Doğuştan Türk vatandaşı kavramı girince balkan göçmenleri sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan hemşerilerimiz kapsam dışı kalıyor. Bunun bir yanlışlık ve gözden kaçan bir durum olduğunu düşünerek sayın başkanımıza izah etmeye geldik” dedi ÜNLÜ: GENEL MERKEZE İLETECEĞİZ MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise konuyla ilgili olarak” Yeni anayasa paketindeki ilgili hassasiyetlerini bizler MHP Genel Merkezimize ileteceğiz. Milletvekillerini bu konu ile ilgili bilgilendireceğiz. Bir heyet olarak TBMM’de milletvekillerimizi ziyaret ederek bu konuyu bildirmeleri gerektiğini ilettik” ifadelerini kullandı.

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu ve İzmit Şube Başkanı Lütfi Bodur MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bayram Çolakoğlu Anayasa Değişiklik Paketi üzerinde sağlanan uzlaşmayla Balkan Göçmenlerinden sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanların kapsam dışı kalmasıyla ilgili MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü ziyaret ettiğini belirtti.

ÇOLAKOĞLU: UZLAŞMA SAĞLANDI

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Bayram Çolakoğlu “Anayasa değişiklik paketi üzerinde bir uzlaşma sağlandı. Teklifte doğuştan Türk vatandaşı olanlar diye bir kavram var. Doğuştan Türk vatandaşı kavramı girince balkan göçmenleri sonradan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan hemşerilerimiz kapsam dışı kalıyor. Bunun bir yanlışlık ve gözden kaçan bir durum olduğunu düşünerek sayın başkanımıza izah etmeye geldik” dedi

ÜNLÜ: GENEL MERKEZE İLETECEĞİZ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise konuyla ilgili olarak” Yeni anayasa paketindeki ilgili hassasiyetlerini bizler MHP Genel Merkezimize ileteceğiz. Milletvekillerini bu konu ile ilgili bilgilendireceğiz. Bir heyet olarak TBMM’de milletvekillerimizi ziyaret ederek bu konuyu bildirmeleri gerektiğini ilettik” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.