GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Balkanlar’da Gebze rüzgarı!

Spor 14.12.2016 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Balkanlar’da Gebze rüzgarı!

Ülkemize getirdiği soğuk hava dalgasıyla bilinen Balkanlarda bu kez Gebze’nin rüzgarı esti. Gebzeli Milli Karatecilerimiz Eray Şamdan, Meryem Mazlum ve Beyza Coşkun, Balkan Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü.

  Balkan Karate Şampiyonası’na katılan Gebzeli Milli Sporcularımız madalyalarla döndü. İki Hafta önce Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Türkiye Ümit, Genç, 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası’nda dereceye girerek Milli Takıma seçilen Eray Şamdan, Meryem Mazlum ve Beyza Coşkun ülkemizi Balkan Karate Şampiyonası’nda temsil etti. Bosna Hersek’in Başkenti Saraybosna’da yapılan turnuvada sporcularımız ülkemize 2 Altın, 1 Bronz madalya kazandırdılar. Türkiye fırtına gibi estiği turnuvada açık ara zirvenin sahibi olurken, bu başarıya katkı olarak 3 madalya da sporcularımızdan geldi. Sporcularımızın performansı Avrupa Şampiyonası öncesi Teknik Direktör Adnan Şamdan’ı memnun etti. Şamdan, sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti. 3 SPORCU 3 MADALYA Bulgaristan’da yapılacak 2017 Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek ve üst üste 5.Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edecek 21 Yaşaltı 60 kg Milli Sporcumu Eray şamdan, bu turnuva da kendisinden bekleneni yaptı ve bütün maçlarını farklı kazanarak Türkiye’ye Altın madalya getirdi. Yine ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Milli Sporcumuz Zeynep Beyza Coşkun da 21 Yaşaltı Kumite Milli Takımı’nın şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu ve Altın madalya alan diğer sporcumuz oldu. Kuşadası’nda yapılan Milli Takım seçmelerinde ikinci olarak Balkan Karate Turnuvası’na katılmaya hak kazanan 21 Yaşaltı Bayan Katacımız Meryem Mazlum da Üçüncü olarak ülkemize Bronz madalya kazandırdı. 
Ülkemize getirdiği soğuk hava dalgasıyla bilinen Balkanlarda bu kez Gebze’nin rüzgarı esti. Gebzeli Milli Karatecilerimiz Eray Şamdan, Meryem Mazlum ve Beyza Coşkun, Balkan Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü.

 

Balkan Karate Şampiyonası’na katılan Gebzeli Milli Sporcularımız madalyalarla döndü. İki Hafta önce Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Türkiye Ümit, Genç, 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası’nda dereceye girerek Milli Takıma seçilen Eray Şamdan, Meryem Mazlum ve Beyza Coşkun ülkemizi Balkan Karate Şampiyonası’nda temsil etti. Bosna Hersek’in Başkenti Saraybosna’da yapılan turnuvada sporcularımız ülkemize 2 Altın, 1 Bronz madalya kazandırdılar. Türkiye fırtına gibi estiği turnuvada açık ara zirvenin sahibi olurken, bu başarıya katkı olarak 3 madalya da sporcularımızdan geldi. Sporcularımızın performansı Avrupa Şampiyonası öncesi Teknik Direktör Adnan Şamdan’ı memnun etti. Şamdan, sporcularını başarılarından dolayı tebrik etti.

3 SPORCU 3 MADALYA

Bulgaristan’da yapılacak 2017 Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek ve üst üste 5.Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edecek 21 Yaşaltı 60 kg Milli Sporcumu Eray şamdan, bu turnuva da kendisinden bekleneni yaptı ve bütün maçlarını farklı kazanarak Türkiye’ye Altın madalya getirdi. Yine ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Milli Sporcumuz Zeynep Beyza Coşkun da 21 Yaşaltı Kumite Milli Takımı’nın şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu ve Altın madalya alan diğer sporcumuz oldu.

Kuşadası’nda yapılan Milli Takım seçmelerinde ikinci olarak Balkan Karate Turnuvası’na katılmaya hak kazanan 21 Yaşaltı Bayan Katacımız Meryem Mazlum da Üçüncü olarak ülkemize Bronz madalya kazandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.