19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Balkonda Kafasına Sıktı

Kocaeli 30.04.2016 - 10:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Balkonda Kafasına Sıktı

Kocaeli'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 30 yaşındaki İlyas Zengin evinin balkonunda kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 30 yaşındaki İlyas Zengin evinin balkonunda kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. Olay saat 23.30 sıralarında, Körfez  Fatih Mahallesi Nuh Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen İlyas Zengin'in oturduğu apartmanın 3'üncü katından silah sesi yankılanınca, komşuları polisi ve 112 Acil'i arayarak yardım istedi.   PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU Eve giren komşuları İlyas Zengin'i balkonda kanlar içerisinde yerde buldular. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İlyas Zengin'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. ÖZEL HAREKAT ETKİSİZ HALE GETİRMİŞTİ İlyas Zengin'in bir süredir psikolojik tedavi gördüğü, 17 Ocak 2015 tarihinde bir tartışma sonucu önce bıçaklandığı daha sonra da aynı kişiler tarafından ayaklarına ateş edilmesi sonucu yaralandığı, özel harekat polislerince de etkisiz hale getirilerek kontrol altına alındığı öğrenildi. Zengin'in cesedi olay yerindeki incelemenin ardından Körfez Asri Mezarlığı morguna kaldırıldı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kocaeli'de psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 30 yaşındaki İlyas Zengin evinin balkonunda kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 30 yaşındaki İlyas Zengin evinin balkonunda kafasına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.

Olay saat 23.30 sıralarında, Körfez  Fatih Mahallesi Nuh Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen İlyas Zengin'in oturduğu apartmanın 3'üncü katından silah sesi yankılanınca, komşuları polisi ve 112 Acil'i arayarak yardım istedi.

 

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

Eve giren komşuları İlyas Zengin'i balkonda kanlar içerisinde yerde buldular. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İlyas Zengin'in yaşamını yitirdiğini tespit etti.

ÖZEL HAREKAT ETKİSİZ HALE GETİRMİŞTİ

İlyas Zengin'in bir süredir psikolojik tedavi gördüğü, 17 Ocak 2015 tarihinde bir tartışma sonucu önce bıçaklandığı daha sonra da aynı kişiler tarafından ayaklarına ateş edilmesi sonucu yaralandığı, özel harekat polislerince de etkisiz hale getirilerek kontrol altına alındığı öğrenildi.

Zengin'in cesedi olay yerindeki incelemenin ardından Körfez Asri Mezarlığı morguna kaldırıldı.  Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.